Pisang Abu

Actually nak test app blogger pro ni. Lama dah install dalam phone.

Nak taip entri ni pon sebab adik aku haritu cakap.. please update your blog. In fact selalu je. Maybe dia rasa dari aku post kat ig yang ciput follower tu, baik aku post entri kat blog (gitu ke dik oi?).

Sebabkan aku baaaaru je selesai ngap pisang abu yang mak aku bawak. Aku buh la nama entri ni pisang abu. Haha. Pisang dari mini kebun sendiri aka bapa aku punya la. Harapkan aku tanam dah berbunga bagai tak reti maintain hapak pon xde hasil.

Btw, okela abu ni senang jgk la aku nak kenal dr rupa paras. Yang lain selalu fail selain pisang tanduk and cavendish (ke cavendish ni brand?). Tengok..tengok..itupon tak peka.huhu.

Ah tiba masanya untuk aku kenal pisang dan resepi apa sesuai. Nanti aku cari info. Takde la sikit sikit text mak aku. Ni bole goreng ke.. ni cekodok ke.. ni bole pengat ke? Dah la MIL aku pon rajin bagi pisang. Tapi mostly pisang yang dia selalu bagi sesuai buat cekodok.. (pon aku lupa nama) 

Ikut modern aku..aku buat banana cupcake je..habes cite..haha.

(Ooi..ooi.. bukan ko patut belajar dari dulu ke? Hish..makcik ni dah tua2 baru terpikir)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 comments:

  1. Minum petang.. makan pisang goreng + kopi 434 Muar owh.. sedapnya..

    ReplyDelete

Featured Slider