ESOK ISNIN!

A'ah, esok Isnin. 
Bagi yang baca hari Isnin, harini lah tu.. maksudnya 27 Mar 2017.

Takde istimewa pape pon date ni. Cuma nak cakap Esok Isnin. Sebab ni taip malam Ahad. Tu jer. Eh, Isnin last di bulan Mac?
Huwaaa... dah nak masuk bulan 4. Any life progress???


Takde apa pon post ni, cuma tangan tu memang gatal amat nak taip laju-laju persis zaman blogger dulu.

Semangat nak taip laju-laju mungkin akibat terminum satu Grande Frap Valencia Orange Coco Capuccino. Apa kena mengena lak? Kena sangat. 

Aku kan alergik sikit dengan coffee2 ni. Kalau minum confirm tak bole tido, heart pumping laju-laju, banyak cakap dari kebiasaan (yang sememang talkative). Dasarr sangat kan. Dah tau macam tu lagi nak minum. erk..nanti tak hipster weih tak minum.hahaha.. Okay asben beli la..kita minum jela kan
Sokay...

Fuh, Ahad tadi ni memang tak produktif sangat akibat overwork last week. 

Bayangkan, 

Mon-Tues : Bintulu Project A
Wed : KL ada bagi talk
Thus-Fri: Bintulu Project B
Sat: Klang (Parents house) + Rawang (Couzie's Wedding)

Fuh!

Super Exhausted, but i feel blessed.

Oh! Esok Senin ke? K bye. Nanite chuollss !!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 comments:

  1. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog.
    Digital Marketing Services
    Digital Marketing Company
    SEO Services Company
    Peptide Synthesis
    Custom Peptide Synthesis

    ReplyDelete

Featured Slider