ESOK ISNIN!

Posted by mizzura on Monday, March 27, 2017.
No Comments »

A'ah, esok Isnin. 
Bagi yang baca hari Isnin, harini lah tu.. maksudnya 27 Mar 2017.

Takde istimewa pape pon date ni. Cuma nak cakap Esok Isnin. Sebab ni taip malam Ahad. Tu jer. Eh, Isnin last di bulan Mac?
Huwaaa... dah nak masuk bulan 4. Any life progress???


Takde apa pon post ni, cuma tangan tu memang gatal amat nak taip laju-laju persis zaman blogger dulu.

Semangat nak taip laju-laju mungkin akibat terminum satu Grande Frap Valencia Orange Coco Capuccino. Apa kena mengena lak? Kena sangat. 

Aku kan alergik sikit dengan coffee2 ni. Kalau minum confirm tak bole tido, heart pumping laju-laju, banyak cakap dari kebiasaan (yang sememang talkative). Dasarr sangat kan. Dah tau macam tu lagi nak minum. erk..nanti tak hipster weih tak minum.hahaha.. Okay asben beli la..kita minum jela kan
Sokay...

Fuh, Ahad tadi ni memang tak produktif sangat akibat overwork last week. 

Bayangkan, 

Mon-Tues : Bintulu Project A
Wed : KL ada bagi talk
Thus-Fri: Bintulu Project B
Sat: Klang (Parents house) + Rawang (Couzie's Wedding)

Fuh!

Super Exhausted, but i feel blessed.

Oh! Esok Senin ke? K bye. Nanite chuollss !!