Officially Double Tree

Posted by mizzura on Tuesday, March 29, 2016. Filed under:

Assalammualaikumm!!

Yihaa..

Harini saya masih bernafas lagi. Ya Allah, idop lagi aku ni ye.

Tu bukanla DoubleTree by Hilton tu eh. Tidak, tidak.
Tapi kalo kot management dia dengo ni , 
nak bagi akak birthday gift semalam dua, i is redho!

Haha.


Terlintas nak share sini, sebab tadi aku nak search google somthing,
 then nampak doodle CAKE.
I is, eh doodle pasal kek ni ada sempena apa ek, 
sehinggalah cursor nak point ke gambar sebab nak tau 
then kelua wish seperti di bawah. 

Oh terharu mak!

Mau tak, time2 nilah, founder-founder facebooklah, yahoo, 
google la, swarm etc dah set kan alarm nak wish birthday kau. 

Tak haru ko?



Apa pon paling best adalah ucapan dari family mahupon rakan-rakan.
Terima kasih atas ucapan.

Dah tua-tua ni, memang nan hado la surprise kan, tapi2,
 tak sangka plak kat opis ni ada yg rajin.
Macih my kolig bagi cookies tu, 

Terharu lagi sekali.



Okeh, tunggu laki den balik ostesen pulak untuk 
tambahkan keharuan diri sempena birthday ni.
Harap-harap dia borongla baju banyak2 kat sana, maklumla, tiap-tiap hari buntu nak pakai apa..

Huhu!




1 Response to Officially Double Tree

  1. CaDLyNN

    wah..
    banyak terharu akak kite ni..haha

    Happy Birthday!

    idup lg upenye blog ni.. :p

Leave a Reply