Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing

Sambil layan Final GEGAR VAGANZA 2015 ni, Jejari Dompot aku terpanggil untuk menyahut cabaran blogger si Jejari Runcing. 

Sejak meninggal ni...

eh.. sejak meninggalkan dunia blog seketika, perasaan Dak Elia ni sama macam aku. Macam, aku nak blogwalking tapi nak jenjalan blog sapa yer? Pulak tu.. rerakan yang "bajet" hot blogger dulu pon dah sorok-sorok kan blog mereka...kihkih.. uoll jangan marah i.. i boring, i cari la blog uolls. i nak buat resipi haritu pon tak jumpe blog uolls..haish, terpaksa paling tadah terjah blog orang lain :-)




Ekceli, Elia Jejari Runcing ada buat Segmen Blogwalking. Sebagai orang yang baru nak up-up balik, rasa rasa y not kan join. Meriahkan donia. Ni ha screenshot cara nak join. Nozie, Cadlynn ko joinla jugak jom...




Syarat Penyertaan


Sis ni dah meningkat 3 series ni skema sket, nak meleret pon acah-acah larat.
Jawab ikut soalan je la ye.

Jawapan:

1. Sudah mengikut arahan.

2. Sudah mengikut arahan.

3. Blog saya best (perasan) sebab ada review MAKAN dengan TRAVEL.
Patut dilawati sebab nak upkan balik trafik blog..kahkahkah.. idokler..blog ni adalah nukilan karangan jari dompot saya, insyaallah ada manfaat bagi yang memerlukan. Tiada niat tersembunyi, penulis sekadar berkongsi K.I.S.A.H.N.Y.E(dot com):-D

3 soalan maximum
1. Jom meet up minum-minum nak? 

2.  Gegar Vaganza sokong siapa?

3. Azam 2016 apa? (ah skema plak rasa soalan ni)

Ha marah-marah jawab-jawab. 

4. Adoi,ni paling masalah dik, sebab sis nye gambar suma kiutkiut. sis pilih yang paling kurang kiut la ye (maklomla bini orang...mihmihmih). 



Feb 2015 - Mekah, Saudi Arabia



P/S: Juara Gegar Vaganza 2015 ialaha...?

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 comments:

  1. hye.. thanks for joining my segmen!
    meh nk jawab soalan cepucemas

    1. Jom meet up minum-minum nak?
    jommmmm.. belanje teh ais ok? hehe

    2. Gegar Vaganza sokong siapa?
    - ofcoz la NANA ;) bkn sbb dia menang tp mmg minat dia dr awal GV

    3. Azam 2016 apa? (ah skema plak rasa soalan ni)
    hmmm.. nak aktif blogging cam dulu kala.. hahaha

    ok x jwpan tu? ;)

    ReplyDelete
  2. qila singgah sini!!!!!!!!! wiwiiwi~

    ReplyDelete
  3. Blogwalking *sambil cuci mata, lap peluh!*

    http://terompahsiopah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. alolololo... comeinyer isteri org ni..

    http://arfahani.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. kenape akak tag saya..
    kite masih ade mase main tag2?
    muahahahahahaha

    tengokla kalo rajin adik join ye..

    ReplyDelete

Featured Slider