Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing

Posted by mizzura on Sunday, December 13, 2015. Filed under:

Sambil layan Final GEGAR VAGANZA 2015 ni, Jejari Dompot aku terpanggil untuk menyahut cabaran blogger si Jejari Runcing. 

Sejak meninggal ni...

eh.. sejak meninggalkan dunia blog seketika, perasaan Dak Elia ni sama macam aku. Macam, aku nak blogwalking tapi nak jenjalan blog sapa yer? Pulak tu.. rerakan yang "bajet" hot blogger dulu pon dah sorok-sorok kan blog mereka...kihkih.. uoll jangan marah i.. i boring, i cari la blog uolls. i nak buat resipi haritu pon tak jumpe blog uolls..haish, terpaksa paling tadah terjah blog orang lain :-)




Ekceli, Elia Jejari Runcing ada buat Segmen Blogwalking. Sebagai orang yang baru nak up-up balik, rasa rasa y not kan join. Meriahkan donia. Ni ha screenshot cara nak join. Nozie, Cadlynn ko joinla jugak jom...




Syarat Penyertaan


Sis ni dah meningkat 3 series ni skema sket, nak meleret pon acah-acah larat.
Jawab ikut soalan je la ye.

Jawapan:

1. Sudah mengikut arahan.

2. Sudah mengikut arahan.

3. Blog saya best (perasan) sebab ada review MAKAN dengan TRAVEL.
Patut dilawati sebab nak upkan balik trafik blog..kahkahkah.. idokler..blog ni adalah nukilan karangan jari dompot saya, insyaallah ada manfaat bagi yang memerlukan. Tiada niat tersembunyi, penulis sekadar berkongsi K.I.S.A.H.N.Y.E(dot com):-D

3 soalan maximum
1. Jom meet up minum-minum nak? 

2.  Gegar Vaganza sokong siapa?

3. Azam 2016 apa? (ah skema plak rasa soalan ni)

Ha marah-marah jawab-jawab. 

4. Adoi,ni paling masalah dik, sebab sis nye gambar suma kiutkiut. sis pilih yang paling kurang kiut la ye (maklomla bini orang...mihmihmih). 



Feb 2015 - Mekah, Saudi Arabia



P/S: Juara Gegar Vaganza 2015 ialaha...?

8 Responses to Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing

  1. Elia Si Jejariruncing

    hye.. thanks for joining my segmen!
    meh nk jawab soalan cepucemas

    1. Jom meet up minum-minum nak?
    jommmmm.. belanje teh ais ok? hehe

    2. Gegar Vaganza sokong siapa?
    - ofcoz la NANA ;) bkn sbb dia menang tp mmg minat dia dr awal GV

    3. Azam 2016 apa? (ah skema plak rasa soalan ni)
    hmmm.. nak aktif blogging cam dulu kala.. hahaha

    ok x jwpan tu? ;)

  2. Aqilah Azmi

    qila singgah sini!!!!!!!!! wiwiiwi~

  3. Opah Vogue

    Blogwalking *sambil cuci mata, lap peluh!*

    http://terompahsiopah.blogspot.my/

  4. Nor Adzwaty Rokkafella

    sy dah menerjah awak :D

  5. Raihanah Ahmad

    haha comelnya entry

  6. arfah arfahani

    alolololo... comeinyer isteri org ni..

    http://arfahani.blogspot.my

  7. CaDLyNN

    kenape akak tag saya..
    kite masih ade mase main tag2?
    muahahahahahaha

    tengokla kalo rajin adik join ye..

  8. chenlina

    louis vuitton handbags
    michael kors outlet
    louis vuitton outlet
    ray ban sunglasses
    polo ralph lauren
    canada goose
    coach outlet online
    rolex watches
    rolex watches
    nike roshe run
    chenlina20170114

Leave a Reply