Mencari Indahnye Isnin

Posted by mizzura on Monday, October 26, 2015.

Selamat pagi semua!!

Assalammualaikum..

Pagi-pagi ni cuaca sejuk-sejuk ada kabus-kabus. Aku pon dah jadi hilang pertimbangan ni jerebu ke kabus ke apa. Yang aku tau sejuk.

Dalam kesejukan sambil layan blues senin ni ntah napa kaki tertuju ke kedai News.com kat LRT nih.
Dari hujung sini ke sinun ku telek-telek majalah. Her World takdak, okelah usha mag Cosmopolitan. Sekali isi cam boring..hurrmmm ku belek2 The Malaysian Women Weekly cam best jer tapi dalam plastik. Okelah, sebab dalam plastik kita beli la ni.

Lagipon headline WIN LUXURY HOTEL STAYS WORTH RM  25,000!  tu macam memanggil-manggil ioll tuk membeli. Hahaha. Lammmaaaa dah tak join contest ni. Jom asah skill balik.. harap-harap tuah masih melekat..kiki.

Masuk-masuk opis, say morning! (padahal tak sapa pon sampai, baru 715 am kot).

So sebelum baca doa bekerja, fokus, kerah otak, mari kita panaskan enjin dengan Nasi Lemak Abang Sazali kita ni !




Enjoy Monday... Enjoy Working..Bismillah..




Tips elak Monday Blues (klik sini)



5 Responses to Mencari Indahnye Isnin

  1. CaDLyNN

    eh seyesly ko update blog?
    hahahahaha

  2. mizzura

    Eee...perli sgt nih..hahaha...

  3. Izz Latif

    Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

  4. chenlina

    uggs uk
    fitflops
    louis vuitton
    louis vuitton
    chanel outlet
    oakley sunglasses
    minnesota vikings jerseys
    cheap oakley sunglasses
    ugg outlet
    michael kors outlet
    chenlina20170114

  5. Unknown

    michael kors handbags
    the north face
    nike trainers uk
    michael kors handbags wholesale
    jacksonville jaguars jersey
    converse shoes
    adidas nmd runner
    michael kors handbags
    nba jerseys
    omega watches

Leave a Reply