Cuti Raya Paling Lama

Posted by mizzura on Monday, August 4, 2014.

Hari ni Isnin, lemau sungguh nak kerja. Masuk-masuk ofis password pc pon lupa. Nak run report, ada 2 projek baru, projek number nya pon aku lupa. Haish..sah la simptom lama sangat cuti raya.

Total cuti masuk Sabtu Ahad adalah 10hari..fuh..lama jugak nih..sampai lupa langsung la hal kerja..harap-harap akan datang lagi lama cuti...silap haribulan kalo lama sangat..aku pon lupa aku pernah kerja ke tak..hahaha..

macam aku lupa yang aku ada blog ni lah...


okaylah..mari fokus kerja...banyak kerja nih..!

5 Responses to Cuti Raya Paling Lama

  1. dalila

    setiap isnin mmg hari lemau... hhuu :)

  2. Tihara

    wah dah lama akak tak masuk sini
    zura apa khabar :)

  3. Shaklee

    Salam tuan rumah


    singgah sini dari ziarah2 blog blogger yg saya follow

    blog ni cantik dan kemas sedap mata memandang


    salam kenal dari saya


    ini blog saya Set Bersalin Shaklee

    take care sis zura

  4. Diamond

    sy pun dah lama x membelog hah!!

  5. chenlina

    louis vuitton handbags
    adidas yeezy 350
    ray-ban sunglasses
    moncler jackets
    coach outlet
    mbt shoes
    christian louboutin pas cher
    gucci shoes
    gucci outlet
    longchamp outlet
    chenlina20170114

Leave a Reply