Cuti Raya Paling Lama

Hari ni Isnin, lemau sungguh nak kerja. Masuk-masuk ofis password pc pon lupa. Nak run report, ada 2 projek baru, projek number nya pon aku lupa. Haish..sah la simptom lama sangat cuti raya.

Total cuti masuk Sabtu Ahad adalah 10hari..fuh..lama jugak nih..sampai lupa langsung la hal kerja..harap-harap akan datang lagi lama cuti...silap haribulan kalo lama sangat..aku pon lupa aku pernah kerja ke tak..hahaha..

macam aku lupa yang aku ada blog ni lah...


okaylah..mari fokus kerja...banyak kerja nih..!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

9 comments:

  1. setiap isnin mmg hari lemau... hhuu :)

    ReplyDelete
  2. wah dah lama akak tak masuk sini
    zura apa khabar :)

    ReplyDelete
  3. Salam tuan rumah


    singgah sini dari ziarah2 blog blogger yg saya follow

    blog ni cantik dan kemas sedap mata memandang


    salam kenal dari saya


    ini blog saya Set Bersalin Shaklee

    take care sis zura

    ReplyDelete
  4. sy pun dah lama x membelog hah!!

    ReplyDelete
  5. Jangan la berhenti berblogging cik. Blogging best sangat sebenarnya. Siap boleh buat bisnes online lagi kalau memanng dah selalu blogging ni.

    ReplyDelete

Featured Slider