Adik Kahwin Phase 1 Tamat

Posted by mizzura on Tuesday, January 21, 2014.

Bukan nak membeza-beza, tapi adik beradik aku memang ada 2 phase.
 

  • Phase 1 -Yang lahir tahun 80an
  • Phase 2 - Yang lahir tahun 90an

Jarak antara yang terakhir lahir 80an dan yang pertama lahir 90an adalah 7 tahun. Maka kalau dikira average umur sekarang 28-30 tahun baru nak kahwin, bermakna, lagi lebih kurang 7 tahun ler aku nak beradik ipar baru.

Cukuplah, mak pak nak kumpul duit buat kahwin 7 hari 7 malam untuk adik aku yang phase 2 (habes terjual) tuh. Wakakah.

Adik no 3-laki, kahwin dulu June last year. Diikuti adik no 2-laki jugak, Dec last year jugak. Tapi majlis bertandangnya aka belah kami baru je last week settle. phew..

Nak review pasal wedding last 2 weeks, tak banyak snap pasal dia lah plak, bz layan orang dan sedara-mara. So ni antara snapshot yang ado.
Booth Check-in and the crew

ada kisah disebalik tentang hulubalang payung

sedare mare daghi kuale, moh yop

Jenjiranan akak wanita kuat bersama pengantin & mamanya



Sessi Freestyle (budak2 memang camtu)
Cubaan memodelkan baju jahitan sendiri. (ahkak tak tido malam ngkor)

Pengantin lama bajet buat outdoor



Pengantin pening dengan kerenah hadek berade




Watamat sudah, kisah perkahwinan fasa 1. Hiks..