Are you on IG?

Korban Aidiladhaku

Posted by mizzura on Thursday, October 17, 2013.

Salam Aidiladha

Assalammualaikum......

Bersiaran dari ofis sementara belum memulakan kerja tadi.

Sambil dalam hati, mahupon diluar hati (mulut telah berkata secara kerap)

"kan best kalau harini cuti"

Dah tu kenapa tak amik cuti Rabu?!

Bolehla masuk hari Khamis kan.
Tapi nanti masuk Khamis pon...mungkin akan berkata

"kan best kalau harini cuti lagi"

berulanglah kot ayat ni sampai ke Senin kot..kikiki..




Seperti biasa, dah 3 raya haji den balik Rombau. Plan asal nak raya sini, alih-alih asben tukar plan pasal pak mertua ada buat korban so, dia nak tolong..
Nak dijadikan cerita, on the day raya haji tu, tak jadi tolong pon, sebab nak balik Klang cepat and sebab korban tu start lambat..

Alang-alang sampai awal...hmmm...kami singgah rumah baru kami nak DIY wardrobe jap..huhuh..dah lama dah bebulan lemari ni sampai..sikit..sikit pasang dia...nasib dapat siapkan sepenuhnye.




Finally siap gak setelah berbulan beli and pasang sedikit demi sedikit. Tak sia-sia korbankan masa cuti untuk siapkan rumah...err..tapi bilala nak masuk rumah ni kan...


 


Iklan:
Jubah dress, shawl halfmoon, palazo dijahit oleh saya sendiri. Sedia menerima tempahan, tapi bulan ni dah penuh, ahkak nak fengsan huhu :-)




3 Responses to Korban Aidiladhaku

  1. BAIZURA NATASHA

    Gempak ah u. Pandai jahit!!!!!
    Cte pasal melbourne plsss

  2. Tihara

    wahh pandai jahit baju..terer ! :)

  3. uncle gedek

    Bosa nyo peel fresh!

    kah kah kah!

Leave a Reply