Penjual crepe ala-ala penjual aiskrim

Posted by mizzura on Thursday, February 28, 2013.

Setiap kali pulang petang, aku akan terserempak dengan satu motor parking berhampiran dengan entrance stesen lrt. Ada ice box kat belakang motor tu. Memula dok ingat jual ikankah? Pelik..! Dadihka...? Mungkin.... Tapi dari jauh nampak ada kaler kuning kat iklan tu..hmmmm....

Punyala harihari aku "curious" maka satu hari aku nekad menhadap ko.. Oh... Durian crepe....cun gak style niaga camni.. Selain flavour durian, ada banyak lagi flavour lain jagung, mangga,strawberry,choc dan oreo.. So aku test amik semua flavour..satu pack RM 10 ada 6 ketoi...

Dannn..aku tetap pilih duriannnn...

10 Responses to Penjual crepe ala-ala penjual aiskrim

  1. Tihara

    punye lah susah nak masuk blog ni..tah kenapa..alhamdulillah pg ni boleh masuk terus tgk gambo crepe..sedapnyer :)

  2. CaDLyNN

    nmpk jua..nk pi tp tak pi jengah2 lagi budak ni...dlm pkrn nk balik cepat je

  3. dhiera

    style baru dalam berniaga! bagus penjual ni~

  4. Anonymous

    Ні, Theгe's no doubt that your web site might be having web browser compatibility issues. When I take a look at your website in Safari, it looks fine but when opening in I.E., it's
    got some οvеrlapρing issues. I simply wanted to give yοu
    a quіck heads up! Besides thаt, fantastic blog!


    My wеb-sіte: Check This Out

  5. pelangi chenta

    sekarang semua crepe

  6. aanie

    salam...
    yg pasal kc pintu lubang2 tu sebenarnya byk sebab:
    -nak bagi cantik sikit
    -nak bg kurang bau kat bawah sinki
    -dan yg penting sebab pintu tu aluminium, so, kalau basah pun x rosak la pintu kita.....:)

  7. Wanieys a.k.a IbuQalief

    rata2 crepe..fofular betol la

  8. Mama Salmi

    salam singgah kembali..

    sorry if comment salah n3..sbb cr n3 psl rumah xde :P

    so komen kt sini je..

    i bli rubine sbb time tu kt houz depot ada promotion giler2..rembat 3 item mcm yg u baca tu la and now mmg puas ati sgt2 memakai, alhamdulillah...

    jgn mrh eh tuan rumah...singgah2 lg nnt yer..tq...

  9. chenlina

    louis vuitton handbags
    michael kors outlet
    louis vuitton outlet
    ray ban sunglasses
    polo ralph lauren
    canada goose
    coach outlet online
    rolex watches
    rolex watches
    nike roshe run
    chenlina20170114

  10. aaa kitty20101122

    yeezy boost
    adidas ultra boost uncaged
    led shoes
    kyrie irving shoes
    vibram fivefingers
    michael kors factory outlet
    longchamp
    adidas tubular
    led shoes
    hermes belts

Leave a Reply