Penjual crepe ala-ala penjual aiskrim

Setiap kali pulang petang, aku akan terserempak dengan satu motor parking berhampiran dengan entrance stesen lrt. Ada ice box kat belakang motor tu. Memula dok ingat jual ikankah? Pelik..! Dadihka...? Mungkin.... Tapi dari jauh nampak ada kaler kuning kat iklan tu..hmmmm....

Punyala harihari aku "curious" maka satu hari aku nekad menhadap ko.. Oh... Durian crepe....cun gak style niaga camni.. Selain flavour durian, ada banyak lagi flavour lain jagung, mangga,strawberry,choc dan oreo.. So aku test amik semua flavour..satu pack RM 10 ada 6 ketoi...

Dannn..aku tetap pilih duriannnn...

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

13 comments:

  1. punye lah susah nak masuk blog ni..tah kenapa..alhamdulillah pg ni boleh masuk terus tgk gambo crepe..sedapnyer :)

    ReplyDelete
  2. nmpk jua..nk pi tp tak pi jengah2 lagi budak ni...dlm pkrn nk balik cepat je

    ReplyDelete
  3. style baru dalam berniaga! bagus penjual ni~

    ReplyDelete
  4. Ні, Theгe's no doubt that your web site might be having web browser compatibility issues. When I take a look at your website in Safari, it looks fine but when opening in I.E., it's
    got some οvеrlapρing issues. I simply wanted to give yοu
    a quіck heads up! Besides thаt, fantastic blog!


    My wеb-sіte: Check This Out

    ReplyDelete
  5. salam...
    yg pasal kc pintu lubang2 tu sebenarnya byk sebab:
    -nak bagi cantik sikit
    -nak bg kurang bau kat bawah sinki
    -dan yg penting sebab pintu tu aluminium, so, kalau basah pun x rosak la pintu kita.....:)

    ReplyDelete
  6. salam singgah kembali..

    sorry if comment salah n3..sbb cr n3 psl rumah xde :P

    so komen kt sini je..

    i bli rubine sbb time tu kt houz depot ada promotion giler2..rembat 3 item mcm yg u baca tu la and now mmg puas ati sgt2 memakai, alhamdulillah...

    jgn mrh eh tuan rumah...singgah2 lg nnt yer..tq...

    ReplyDelete

Featured Slider