Bagaimana nak berblog...?

Posted by mizzura on Thursday, February 28, 2013.

Bila dah lama tinggalkan dunia blogging, bila tiba-tiba rasa nak berblog mula rasa.. APA AKU NAK TAIP EH...?

Laki aku dok ngejek, gambar snap banyak tapi cerita tak kelua pon..hahaha.. (eh...dia plak sibuk nak enterprame dlm blog aku...) kikiki..

Dulu, jangan cerita hal sekeliling, iklan ke game ke kemain buat entry...atas nama sharing la kunun..sekarang ni macam tak terkejar nak qada semua cerita..nasib ada IG...

Nipon cobaan nak berblog dlm tren, tapi kejap sgt tak sempat aku nak abeskan cerita dah kn kelua tren...

P/s: untuk entry picisan ni...siap aku smbg taip dlm lif lagi..semangattttt sangatt..gmbr ni..last week br balik dr Langkawi

6 Responses to Bagaimana nak berblog...?

  1. norinaomar

    best ah langkawi, rasa nak jadikan aktiviti wajib je tiap tahun..=p

  2. CaDLyNN

    penyakit tak sempat nk update ini telah berjangkit kepada aku juaa...huaaaaaaaaa

  3. mizzura

    Noiii...hebatnya nak jadikan tetiap tahun...nipon setelah doploh tahun tak gi..

  4. hujanncoklat

    maixara c-sential RM90 + FREE POSTAGE HURRY!! :D

    visit : hujanncoklat.blogspot.com

    http://www.facebook.com/pages/Maixara/557754457582466?ref=tn_tnmn

  5. Anonymous

    I'm truly enjoying the design and layout of your blog. It's
    a very easy on the eyes which makes it much
    more pleasant for me to come here and visit more often.
    Did you hire out a developer to create your theme? Outstanding work!


    Also visit my web-site ... plytki podlogowe

  6. Unknown

    michael kors handbags
    the north face
    nike trainers uk
    michael kors handbags wholesale
    jacksonville jaguars jersey
    converse shoes
    adidas nmd runner
    michael kors handbags
    nba jerseys
    omega watches

Leave a Reply