Tolonggg..!! Blog kena Malware lah pulak...

Posted by mizzura on Tuesday, January 1, 2013.

Bukan benda baru, malah kebiasaan bagi blogger-blogger kena malware..biasanya kalau kena aku remove je link blog yang diberitahu Malware notification tu.. 

Kalini aku dapat dari azizankadir.com . Masalahnya..bila aku cari kat bloglist aku takdelah pulak nama tu. Aku memang ada follow dia awal-awal 2009 2010..pastu terus lupakan...tak tau lah plak dia pakai nama lain ker...


Baca macam-macam cara katanya kena 
remove semua bloglist..?????!

Betul ker..?

Takde cara lainkah selain buang semua blog list ni..??

Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............

3 Responses to Tolonggg..!! Blog kena Malware lah pulak...

  1. Tihara

    la ciannye..penah dengar jugak kena buang semua bloglist..sbb tu akak try pindah seme bloglist ke link baru..

  2. -gedek!

    Uncle tak pernah kena pulak... Selamat tahon baru okeh!

    (btw... datang dari blog CaDLyNN ... percaya tak? ~ kah kah kah)

  3. Anna Boleyn

    Huhu hr tu blog hana pon kena tp sebab plugin nuffnangx tu..dah remove dah pon skang. So far..tak kena lg.

Leave a Reply