THROWBACK 2012

Posted by mizzura on Monday, December 31, 2012.
11 Comments

Assalammualaikummmm...

Hello...?

Helloooooo..?!!

Macam bunyi gema dari gua sebab memang takde orang and memang takde sapa nak baca blog aku lagi kot...hahahahhaha.. 

Hari-hari dok berangan nak hapdate blog, tapi login pun tak sempat ngkor..tau-tau je dah masuk 2013. Memang tak sempat dan tak koser lah nak qada' entry.

So aku rasa aku nak share jugak rentetan peristiwa yang berlaku tahun 2012 sekadar untuk memoriku nan abadi  *awww...mengjiwa plak aku*. Btw, kalo nak quick update..nun atas kotak-kotak kecik tu gambar dari Instagram..entah itu rajin plak aku hapdate. kot lah uollsss windu windu aiiii kkheeennnnn... *tampor pipi*


****
Menjelang New Year 2012

Otw makan Umbai, kereta kena cium!
 


****
Januari 2012

Bawa asben kenal Sungai Perak
 
 
 
****
Februari 2012


Singapore vacation dengan family mertua.



****
Mac 2012

Bangkok vacation pulak!
 

 
****
Apr 2012

 Jalan-jalan pekan Aloq Starq ngan Perelih

 
****
May 2012

BEBAS PTPTN!
 



****
Jun 2012

Dapat Hadiah ini dari majalah Cosmopolitan & Nestle.
Terima kasih kasih mendoakan :-)


 
****
July 2012
 
Snap gambar makanan dan hasil masakan sudah sebati dalam jiwa!
Beratus lagi dlm memorycard..uhh..nak buat apa ek..?





****
Aug 2012
Dapat ramai kawan gara-gara Jovian Mandagie.
 
 
 
****
Sep 2012
Dapat baby!!! (akak ipar shayer lerrr)



 
 
****
October 2012

Pes anniversary disambut secara rahsia di Melaka..(Rahsia la sangatttt..hahha)
 
 
 


****
November 2012
 
Reunion Sek Men Teknik Klang...setelah 12 tahun tak jumpe..borak-borak kenakalan masing-masing rasa macam semalam je baru berpisah <3 <3

 
 

****
December 2012
 
Pergi ke Legoland takat bergambar sebab ramainya umat ya ampun..
 

Tu baru rumusan out of best pick je dah berjela-jela kot...bayangkan yang detail..haha..btw, harini cuti so tak dapek kot dah nak nak golek katil, goyangkan kaki and etc.. ada order-order dari member.. order apa...?? Rahsiaaaaa.....huhu..

Ku rasa tak sempat nak blog esok, so awal-awal wish

WELCoMe 2013!!!