THROWBACK 2012

Posted by mizzura on Monday, December 31, 2012.

Assalammualaikummmm...

Hello...?

Helloooooo..?!!

Macam bunyi gema dari gua sebab memang takde orang and memang takde sapa nak baca blog aku lagi kot...hahahahhaha.. 

Hari-hari dok berangan nak hapdate blog, tapi login pun tak sempat ngkor..tau-tau je dah masuk 2013. Memang tak sempat dan tak koser lah nak qada' entry.

So aku rasa aku nak share jugak rentetan peristiwa yang berlaku tahun 2012 sekadar untuk memoriku nan abadi  *awww...mengjiwa plak aku*. Btw, kalo nak quick update..nun atas kotak-kotak kecik tu gambar dari Instagram..entah itu rajin plak aku hapdate. kot lah uollsss windu windu aiiii kkheeennnnn... *tampor pipi*


****
Menjelang New Year 2012

Otw makan Umbai, kereta kena cium!
 


****
Januari 2012

Bawa asben kenal Sungai Perak
 
 
 
****
Februari 2012


Singapore vacation dengan family mertua.



****
Mac 2012

Bangkok vacation pulak!
 

 
****
Apr 2012

 Jalan-jalan pekan Aloq Starq ngan Perelih

 
****
May 2012

BEBAS PTPTN!
 



****
Jun 2012

Dapat Hadiah ini dari majalah Cosmopolitan & Nestle.
Terima kasih kasih mendoakan :-)


 
****
July 2012
 
Snap gambar makanan dan hasil masakan sudah sebati dalam jiwa!
Beratus lagi dlm memorycard..uhh..nak buat apa ek..?





****
Aug 2012
Dapat ramai kawan gara-gara Jovian Mandagie.
 
 
 
****
Sep 2012
Dapat baby!!! (akak ipar shayer lerrr)



 
 
****
October 2012

Pes anniversary disambut secara rahsia di Melaka..(Rahsia la sangatttt..hahha)
 
 
 


****
November 2012
 
Reunion Sek Men Teknik Klang...setelah 12 tahun tak jumpe..borak-borak kenakalan masing-masing rasa macam semalam je baru berpisah <3 <3

 
 

****
December 2012
 
Pergi ke Legoland takat bergambar sebab ramainya umat ya ampun..
 

Tu baru rumusan out of best pick je dah berjela-jela kot...bayangkan yang detail..haha..btw, harini cuti so tak dapek kot dah nak nak golek katil, goyangkan kaki and etc.. ada order-order dari member.. order apa...?? Rahsiaaaaa.....huhu..

Ku rasa tak sempat nak blog esok, so awal-awal wish

WELCoMe 2013!!!

 

12 Responses to THROWBACK 2012

  1. Nurul Aziz

    Ohoi ketam tu macam best. Ape name masakan tu akak? (nak mintak resepi tapi memandangkan orang tu susah benoo nak update blog so kensel kan je la niat suci tu. Hahah)

  2. Lida Rahim

    haha akak pon baru buat wrap-up 2012..

    selamat menyambut 2013!

  3. ~ NANA ~

    2012 u nampak byk yg besttt :)

  4. mizzura

    Nurul...sabor jerrr..haha...tp tpaksa akur nyorok dlm cengkerang maluuuu...hehe..oke..oke...fine...resepi...seboleh mungkin ku posttt... (perah tshirt-kuar peluh)

  5. mizzura

    Nana 2012 antara yg langkah panjang n bz kottt...pnat kaki rasa nk buat balancing jerrr...

  6. CaDLyNN

    dalam byk2 ni aku ade menyibuk kat mac...pastu menyibuk disetiap hari keje bermula may..kah3..

    beb..orderku dah masuk dlm list kan kan? kau jangan! hehehehehehe

  7. mizzura

    Kak..memula nk buat cm akak tu...setiap bulan few notes...tp mcm byk sgt n pening...lalu amik best pick je...hehe...

  8. mizzura

    Ko nye close order...hehe..

  9. Tihara

    sekali kua entry..menarik sgt..saje takmo updet..happy new year my dear zura :)

  10. mizzura

    Hehe...nak minta tlg jurutaip buatkan entry:-P

  11. Cik Norfa

    bestnya dapat holiday kat oversea. :)
    happy new year!

  12. Unknown

    the north face
    jets jersey
    longchamps
    nike roshe
    michael kors outlet
    michael kors handbags
    miami heat jersey
    nike blazer
    michael kors uk
    ecco shoes

Leave a Reply