|Wordless Wednesday| Brother GS2700

Posted by mizzura on Wednesday, November 21, 2012. Filed under:

picsource here

m.i.n.e.

12 Responses to |Wordless Wednesday| Brother GS2700

  1. CaDLyNN

    kakak..saya nk tempah tudung boleh?
    urgent ni...hukhukhuk

  2. mizzura

    Hadik...buku manual pon ahkak lom sentuh...kikikiki

  3. Syira

    selamat meneroka alam jahitan..

    seronok walaupun saya tidaklah pakar, cuma belu sebab bosan duk saja kat rumah ;)

  4. Anna Boleyn

    Wahh mesin jahit baru! :D

  5. Tihara

    as salam

    wahh xtvt menjahit pulak ek:)

  6. ilyani

    wah so deja vu :)) beli Brothers (yg simpler dan lg murah kot) jugak last year sgt excited nak menjahit itu ini, tp sempat alter seluar 3 lai jek then sampai skrg terbiar bersawang dlm kotak.. :P

  7. ~ana~

    salam, dear, how much erk sewing machine ni....

  8. mizzura

    Hi ana.. 849 regenya...beli kat lsn-sewing..bole usha website dia..

  9. Why doesn't 'Bob Hunter' declare who he really is?

    mizzura, hi. saya Aishah dari kelantan. Saya nak mesin jahit Brother Gs2700. Nak tahu ok ke.....Tq

  10. mizzura

    Hi Aisyah,

    So far oke sangat-sangat..senang sebab nak masukkan benang dlm lubang jarum ada tools dia..yang lain2 semua basic pon oke..dah jahit banyak tudung n tempahan tudung :-)

  11. Amni Arica Faizali

    nak tnya.. klau bli kat lsn dia punya warrnty dan klau ada masalah apa2 mcmna ye? nk hntar mna..
    Dah lame usya mesin ni.. tgk kat lsn blh tahan gak hrga..

  12. mizzura

    hi Amni.. kalo beli lsn bole hantar ke dia balik.. dia akan cekkan.. kalo xle anta pon ..let say jauh dari rumah.. dia ada pikap point dia..maaf lambat jawab..

Leave a Reply