|Wordless Wednesday| Brother GS2700

picsource here

m.i.n.e.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

13 comments:

  1. kakak..saya nk tempah tudung boleh?
    urgent ni...hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. Hadik...buku manual pon ahkak lom sentuh...kikikiki

    ReplyDelete
  3. selamat meneroka alam jahitan..

    seronok walaupun saya tidaklah pakar, cuma belu sebab bosan duk saja kat rumah ;)

    ReplyDelete
  4. as salam

    wahh xtvt menjahit pulak ek:)

    ReplyDelete
  5. wah so deja vu :)) beli Brothers (yg simpler dan lg murah kot) jugak last year sgt excited nak menjahit itu ini, tp sempat alter seluar 3 lai jek then sampai skrg terbiar bersawang dlm kotak.. :P

    ReplyDelete
  6. salam, dear, how much erk sewing machine ni....

    ReplyDelete
  7. Hi ana.. 849 regenya...beli kat lsn-sewing..bole usha website dia..

    ReplyDelete
  8. mizzura, hi. saya Aishah dari kelantan. Saya nak mesin jahit Brother Gs2700. Nak tahu ok ke.....Tq

    ReplyDelete
  9. Hi Aisyah,

    So far oke sangat-sangat..senang sebab nak masukkan benang dlm lubang jarum ada tools dia..yang lain2 semua basic pon oke..dah jahit banyak tudung n tempahan tudung :-)

    ReplyDelete
  10. nak tnya.. klau bli kat lsn dia punya warrnty dan klau ada masalah apa2 mcmna ye? nk hntar mna..
    Dah lame usya mesin ni.. tgk kat lsn blh tahan gak hrga..

    ReplyDelete
  11. hi Amni.. kalo beli lsn bole hantar ke dia balik.. dia akan cekkan.. kalo xle anta pon ..let say jauh dari rumah.. dia ada pikap point dia..maaf lambat jawab..

    ReplyDelete

Featured Slider