Lego 458 Ferrari Italia Siap!

Photobucket

En asben memang kumpul semua collection series.
Tetiba pulang dari bowling semalam, suruh aku pasang nak letak dalam kereta dia.

Photobucket
 Maka, menggunakan kemahiran kanak-kanak 80 an 
yang dulu dulu mesti ada lego kat rumah, aku pon pasang dengan aksi sekali.
Tetiba je rasa nak main lego balik.

Photobucket

458 Ferrari Italia
Siap!!

Jom pakat borong banyak banyak Lego Exclusive Collection!!
Dah on-going collaborate dengan Shell
Banyak lagi design lain tau.. geram je tengok (klik sini)
Tunggu en asben plak.. dia kumpul semua dah cukup baru nak pasang.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

Featured Slider