Lego 458 Ferrari Italia Siap!

Posted by mizzura on Sunday, November 25, 2012.

Photobucket

En asben memang kumpul semua collection series.
Tetiba pulang dari bowling semalam, suruh aku pasang nak letak dalam kereta dia.

Photobucket
 Maka, menggunakan kemahiran kanak-kanak 80 an 
yang dulu dulu mesti ada lego kat rumah, aku pon pasang dengan aksi sekali.
Tetiba je rasa nak main lego balik.

Photobucket

458 Ferrari Italia
Siap!!

Jom pakat borong banyak banyak Lego Exclusive Collection!!
Dah on-going collaborate dengan Shell
Banyak lagi design lain tau.. geram je tengok (klik sini)
Tunggu en asben plak.. dia kumpul semua dah cukup baru nak pasang.

5 Responses to Lego 458 Ferrari Italia Siap!

  1. Nurul Aziz

    Hahaha. Semalama mimpi dapat lego Lamborg kaler kuning. Mesti sbb pandang ferrari kuning ni kat petrol station ni.

  2. mizzura

    sempat lagi tarik masuk dlm mimpi nurul...nasib tak mimpi org dtg bw pulut kuning :-)

  3. fiqkbe

    owh keta lego ni kena pasang sendiri rupa nyer. ingatkan dah siap psg masa beli. nak beli jgk!! ;D

  4. CaDLyNN

    aku pon ingtkn kete ni dah siap pasang..kene pasang sendiri rupenye..ish2..

  5. Unknown

    packers jerseys
    tennessee titans jersey
    michael kors outlet online
    cheap ray bans
    nike roshe run
    vikings jerseys
    michael kors handbags
    michael kors outlet
    longchamp bags
    michael kors handbags

Leave a Reply