Short Film : PASPOT EKSPRES by Rewan Ishak

Sekali lagi nak imitate hobby husband. 

Setiap kali balik kerja dia akan layan tablet bukak youtube,forum etc.

So balik kerja tadi terdetik plak nak usha youtube.
 Dalam banyak-banyak new post tu tertarik plak dengan Short Film ni.








Another Yasmin Ahmad nih!  
Not the concept lah tapi jiwa unik Rewan Ishak sebagai pembuat filem.

Syabas!

 Should do more for other state, macam Melaka ke (err..Klang pon boleh). Rasa macam kagum dengan Perlis!!!


Nasi tambah: Jangan lupa lagu Ahmad Jais...Hidup bukan untuk derita... lol..lawak gila..

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. as salam,

    tak dapek nk tengok, quota baru habis..but semua org kata best :)

    ReplyDelete
  2. uih...baru perasan template baru siottttttttttttttt

    ReplyDelete
  3. menarik jgk cerita pendek tu. dia promote tmpt2 kt perlis ;)

    ReplyDelete
  4. Kak Tiha: personnal view..besttt sangat..!

    cadlynn :dah jawab!! plus, testing tukar template ni sementara..lom stabil lagi..banayk coding nak kena study ni..sbb nak tukar ikut citarasa..

    ReplyDelete
  5. fiqkbe : kannnnn...??? kalo tempat lain pun dia buat..memang bole promote malaysia kat luar nun..

    ReplyDelete

Featured Slider