Short Film : PASPOT EKSPRES by Rewan Ishak

Posted by mizzura on Friday, October 19, 2012. Filed under:

Sekali lagi nak imitate hobby husband. 

Setiap kali balik kerja dia akan layan tablet bukak youtube,forum etc.

So balik kerja tadi terdetik plak nak usha youtube.
 Dalam banyak-banyak new post tu tertarik plak dengan Short Film ni.








Another Yasmin Ahmad nih!  
Not the concept lah tapi jiwa unik Rewan Ishak sebagai pembuat filem.

Syabas!

 Should do more for other state, macam Melaka ke (err..Klang pon boleh). Rasa macam kagum dengan Perlis!!!


Nasi tambah: Jangan lupa lagu Ahmad Jais...Hidup bukan untuk derita... lol..lawak gila..

6 Responses to Short Film : PASPOT EKSPRES by Rewan Ishak

  1. Tihara

    as salam,

    tak dapek nk tengok, quota baru habis..but semua org kata best :)

  2. CaDLyNN

    best ke?

  3. CaDLyNN

    uih...baru perasan template baru siottttttttttttttt

  4. fiqkbe

    menarik jgk cerita pendek tu. dia promote tmpt2 kt perlis ;)

  5. mizzura

    Kak Tiha: personnal view..besttt sangat..!

    cadlynn :dah jawab!! plus, testing tukar template ni sementara..lom stabil lagi..banayk coding nak kena study ni..sbb nak tukar ikut citarasa..

  6. mizzura

    fiqkbe : kannnnn...??? kalo tempat lain pun dia buat..memang bole promote malaysia kat luar nun..

Leave a Reply