Bukan semua yang kita nak, kita dapat...

Dah lama tak berblog sampai mati kutu nak buat cerita apa, so aku printscreenkan kata-kata motivasi dari Dr HM Tuah guna apps textgram dan share dalam instagram..so better share jugak kat blog untuk motivasi yang membacanya.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. alamak line tak ok tp setia menunggu sbb ske baca mutiara kata ni

    ReplyDelete
  2. akak...mutiara kata ni simple jer...tengah dok dengar motivasi tu..ni la kesimpulan yang dapat dibuat...kalo nak elaborate memang panjang..tapi salah satu point ialah redha dengan apa yang ada..tapi kalo nak lebih kena berusaha lebih dan jangan dengki-dengki :-)

    ReplyDelete

Featured Slider