Bukan semua yang kita nak, kita dapat...

Posted by mizzura on Thursday, September 27, 2012.

Dah lama tak berblog sampai mati kutu nak buat cerita apa, so aku printscreenkan kata-kata motivasi dari Dr HM Tuah guna apps textgram dan share dalam instagram..so better share jugak kat blog untuk motivasi yang membacanya.


3 Responses to Bukan semua yang kita nak, kita dapat...

  1. Tihara

    alamak line tak ok tp setia menunggu sbb ske baca mutiara kata ni

  2. mizzura

    akak...mutiara kata ni simple jer...tengah dok dengar motivasi tu..ni la kesimpulan yang dapat dibuat...kalo nak elaborate memang panjang..tapi salah satu point ialah redha dengan apa yang ada..tapi kalo nak lebih kena berusaha lebih dan jangan dengki-dengki :-)

  3. chenlina

    cheap jordans
    timberland boots
    true religion
    ugg outlet
    cheap nhl jerseys
    burberry handbags
    replica watches for sale
    replica watches
    coach factory outlet
    ray bans
    chenlina20170114

Leave a Reply