Keputusan England vs Italy, Euro 2012

Posted by mizzura on Monday, June 25, 2012. Filed under:

Pagi tadi bersahur sambil menyaksikan penalti kick Italy vs England.
England is my all time favourite team dari kecik sbb waktu aku sekolah dulu aku gila ngan mamat Beckham. Dah besor2 ni macam xtahu nak pilih negara mana selain three lion tu...

 (Silap, macam tak tahu nak pilih player mana hensem, so that aku boleh sokong team tu)..haha..


pic source

So England kalah gara-gara 1 sepakan yang gagal oleh Ashley Young yang tinggi sgt ke atas tiang gol dan 1 sepakan Ashley Cole yang berjaya ditangkap oleh Gianluigi Buffon, penjaga gol Italy.

Tension jer gua tengok dedua Ashley ni.

pic source

pic source

Tahniah la Italy sebab masuk separuh akhir bertemu Germany.

Bak kata tweet @adibahnoor

Mercedes vs Fiat


Eh pada aku plak, ibaratkan

Porche vs Ferrari

 
pic source 


VS

pic source


By default sapa akan menang? Huhu..


Dah macam pengulas sukan kekdahnya...

6 Responses to Keputusan England vs Italy, Euro 2012

  1. CaDLyNN

    aku tak layan euro..
    tp jd tukang kejut org nk tgk euro..huhuhu

  2. wanieys

    wah ni mesti peminat tegar bola...hihi

  3. BAIZURA NATASHA

    i x lyn euro..but i hv a 'thing' that its gonna b germany who made it to the final.haha

  4. nurleeta

    walaupun minat Buffon.... kali ni letak tepi... GO GO GERMANY !

  5. -gedek!

    Sila minta perhatian... blog ni last update 25 june... haha

  6. Unknown

    fitflops shoes
    cleveland cavaliers
    salomon shoes
    cheap nba jerseys
    baltimore ravens jerseys
    true religion jeans
    nike huarache
    rolex replica watches
    nike blazer
    michael kors

Leave a Reply