Keputusan England vs Italy, Euro 2012

Pagi tadi bersahur sambil menyaksikan penalti kick Italy vs England.
England is my all time favourite team dari kecik sbb waktu aku sekolah dulu aku gila ngan mamat Beckham. Dah besor2 ni macam xtahu nak pilih negara mana selain three lion tu...

 (Silap, macam tak tahu nak pilih player mana hensem, so that aku boleh sokong team tu)..haha..


pic source

So England kalah gara-gara 1 sepakan yang gagal oleh Ashley Young yang tinggi sgt ke atas tiang gol dan 1 sepakan Ashley Cole yang berjaya ditangkap oleh Gianluigi Buffon, penjaga gol Italy.

Tension jer gua tengok dedua Ashley ni.

pic source

pic source

Tahniah la Italy sebab masuk separuh akhir bertemu Germany.

Bak kata tweet @adibahnoor

Mercedes vs Fiat


Eh pada aku plak, ibaratkan

Porche vs Ferrari

 
pic source 


VS

pic source


By default sapa akan menang? Huhu..


Dah macam pengulas sukan kekdahnya...

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

7 comments:

Featured Slider