Ke Pahang Kite

Posted by mizzura on Sunday, March 18, 2012. Filed under:


Sekarang dalam kereta otw to antar adik ke SBPI Temerloh.. Dia baru je masuk bulan 2 haritu. First time aku nak pergi, asben tak ikut main golf so better aku gagahkan diri pergi. Manatau pas ni asyik macam-macam hal je kan.. Yep, satu minggu ni aku buzy sebenarnya.. Macam-macam hel...

Oke, agak weird la kan bukak laptop dalam keta. Aku actually tengah mengisi masa lapang nak transfer semua gambar wedding dari DVD-R ke laptop. Satu DVD je dah makan 15 min. Semua ada dekat 30 keping. Aku patah balik KL pun tak habis transfer kot. Silap haribulan tak cukup space.. hehe..

Oke, aku ni pening sebenarnya..Dahla dok tengah, ngadap jalan melingkar-lingkar ke Pahang ni. Maklumla aku nye kampung Kuala Kangsor (Kg mak aku) tu straight je.. Tu pun jarang balik. Kg asben plak kat Rembau doket je.. So aku tak biasa ...kikikiki (BLE???).

Aku rasa last aku pergi Pahang dengan Cadlynn kot..Time tu aku sama company dengan dia. Kitorang pergi fabrication yard company kitorang kat Gebeng.. Ala time tu pun dak Lynn yang drive..hehe..

7 Responses to Ke Pahang Kite

  1. -gedek!

    Baca blog kamu mesti ada nama Cadlynn...

    Baca Cadlynn mesti ada nama kamu...

    hadoi....

  2. mizzura

    Uncle..kami dah sign contract berduet lorrr...

  3. Nur Hawa Mohd Zin

    salam mizzura...pahang la tmpt yang tak pernah lagi nak pergi..kalu lalu tu ada la..hehe

  4. CaDLyNN

    uncle...ok ape berduet di blog..haha

    zura...doket ke dokek?

  5. mizzura

    Hawa, Lebih kurang ar..area pahang ni 10 tahun sekali kot jejak...ni pun br first time g temerloh..

  6. mizzura

    Lin...ooo...ejaan tak khatam lagi...baru blaja mendengar je... Listening..kiki

  7. mizzura

    Hawa, Lebih kurang ar..area pahang ni 10 tahun sekali kot jejak...ni pun br first time g temerloh..

Leave a Reply