Spa @ Home


Quick update lagi.weee..

Harini en suami takde main golf. Parent pun takde beli barang adik form 4 masuk asrama next week. Adik beradik lain semua keluor.

Sejak balik dari Singapore awal bulan haritu dicampur minggu demi minggu ada je activitynya dalam erti kata lain PENAT TAK HILANG LAGI.

Mmg berhasrat nak memanjakan diri kat spa2..xpun paling busuk nak masat pun jadila. Tengok deal byk yg murah2 full package lagi..tapi tak jadi amik sebab jauh dari rumah..jauh dari office..tak shaluan dari office ke rumah..

Disebabkan harini bosan tak tau watpe...harusla memanjakan diri sendiri..bolela buat hilang stress harini..(jap g gosok bj stress balik kot..wakaka).

Produk dlm gambar ni mmg utk spa punya.Beli promo kat KLSentral..betul2 rasa mcm spa.. Lulur mandi biji kopi + Bodymilk santan + Minyak aromaterapi Jasmin..Kan best kalao masseuse ( tukang urut) bole dtg rumah kita..kannn..?

Published with Blogger-droid v2.0.4

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

7 comments:

  1. huwaaa...kite tak penah lg pegi spa..teringinnn sgt2...hehehe :D mahal x kak mizzura? :)

    ReplyDelete
  2. bestnya spa!!! ye, siapa kate di rumah tak boleh...lebih jimat kan? eh, tapi mahal tak promo pack yg ko beli ni zura??

    ReplyDelete
  3. over ko nk tukang urut dtg umah..dah mcm nk berpantang..kikiki...

    ReplyDelete
  4. eh, maca pernah terbaca massage dan spa di rumah. tapi tadi try googl dah tak jumpa dah~

    ReplyDelete
  5. manjakan diri... hilang stress...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/02/mimpi-basah.html

    ReplyDelete

Featured Slider