Spa @ Home

Posted by mizzura on Sunday, February 26, 2012.


Quick update lagi.weee..

Harini en suami takde main golf. Parent pun takde beli barang adik form 4 masuk asrama next week. Adik beradik lain semua keluor.

Sejak balik dari Singapore awal bulan haritu dicampur minggu demi minggu ada je activitynya dalam erti kata lain PENAT TAK HILANG LAGI.

Mmg berhasrat nak memanjakan diri kat spa2..xpun paling busuk nak masat pun jadila. Tengok deal byk yg murah2 full package lagi..tapi tak jadi amik sebab jauh dari rumah..jauh dari office..tak shaluan dari office ke rumah..

Disebabkan harini bosan tak tau watpe...harusla memanjakan diri sendiri..bolela buat hilang stress harini..(jap g gosok bj stress balik kot..wakaka).

Produk dlm gambar ni mmg utk spa punya.Beli promo kat KLSentral..betul2 rasa mcm spa.. Lulur mandi biji kopi + Bodymilk santan + Minyak aromaterapi Jasmin..Kan best kalao masseuse ( tukang urut) bole dtg rumah kita..kannn..?

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 Responses to Spa @ Home

  1. ~eZmALiZa~

    huwaaa...kite tak penah lg pegi spa..teringinnn sgt2...hehehe :D mahal x kak mizzura? :)

  2. S.U.R.I.A.T.I

    bestnya spa!!! ye, siapa kate di rumah tak boleh...lebih jimat kan? eh, tapi mahal tak promo pack yg ko beli ni zura??

  3. CaDLyNN

    over ko nk tukang urut dtg umah..dah mcm nk berpantang..kikiki...

  4. dhiera

    eh, maca pernah terbaca massage dan spa di rumah. tapi tadi try googl dah tak jumpa dah~

  5. Sam Banjamin

    manjakan diri... hilang stress...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/02/mimpi-basah.html

  6. chenlina

    cheap jordans
    timberland boots
    true religion
    ugg outlet
    cheap nhl jerseys
    burberry handbags
    replica watches for sale
    replica watches
    coach factory outlet
    ray bans
    chenlina20170114

Leave a Reply