Diskaun RM2 Burger King Mexican Crunch

Posted by mizzura on Thursday, January 19, 2012. Filed under:

Ola BK Lovers!

Kelmarin kutip The Sun free kat LRT Station
& terjumpe promo ni.

.:: Nacho Whopper Jr. ::.
{A la Carte at RM6.95 / Medium Value Meal at RM9.95 }

Dannnn...

.:: Nacho Tendercrisp  Meal ::.
{A la Carte at RM9.95 / Medium Value Meal at RM13.50}

Beserta kupon ini..


Jadi semalam balik kerja kami bergegas ke
 Drive Thru BK Bukit Tinggi
untuk daparkan Mexican Whooper Jr dan ini

.:: 180° Rotated Chicken Tendercrisp ::.

Walaupun first impression macam, "eleh tambah nachos jer kat burger ni" tapi dia memang SEDAPP!!

Oh kupon tadi tu bertulis,

"Get RM2 Discount of any
BK Mexican crunch Value Meal"

Valid from 17th ~ 22nd January 2012

The best part is

Kami tertinggal kupon tu kat rumah..
so rugi EMPAT HINGGIT.




10 Responses to Diskaun RM2 Burger King Mexican Crunch

  1. CaDLyNN

    wah..mmg mizzura sudah kembali woooo..

    sengalkan kau...bergegas ke BK tp tinggal voucher kat umah..sgt bagus! :)

  2. Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

    bestnye...tapi dlm paper ea? alamak..tak beli paper.huhu~

  3. Tihara

    sedap nye beger.. nak nak

  4. dhiera

    alamak, ini betul2 rugi ni~ nape plak boleh tertinggal kupon. eii

  5. Ardini Humaira

    perghh bestnye kalau dapat makan burger.... dni kena pantang.. huhu

  6. mizzura

    cadlynn: tak percaya kaaaa..?

    Maera:Paper ni free jer..selalu kutip 5 min je baca..

    kak tiha: sila-sila..bergermbira!

    dhiera:tula pasal..eeeee...sabor je..

  7. rATu kEBaYA

    alahai... boleh tertinggal pulak.. tapi yg tu tak lah penting sangatkan.. yg penting dapat jugak makan Bk tu.

  8. syaz@rozelt

    hihi..nampak sedap~..paling suka bk grilled black pepper..yummy2x~

  9. ~eZmALiZa~

    ape pon promotion BK ni tak boleh dilepaskan.. thanks kak mizzura for this info..hehehehe :P

  10. cikpuanhady

    waa..tengok gambar ni terus berkeroncong perut..

    nak mitak tlun klik like kat http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150485833724677&set=a.10150463338364677.370360.232667634676&type=3&theater

    thanks..

Leave a Reply