Lari lompat pagar sesudah subuh

Posted by mizzura on Friday, December 30, 2011. Filed under:
5 Comments

Inilah padahnya,reject pergi kerja ngan husband..

Alasan...?

Hari ni nak tido extra 15min...huh..
Kul 640,aku kuar rumah..jalan macam lipas kudung... dari jauh aku dah nampak samar2 lampu tren nak datang.. aku terus lari tap kad touch n go..aku jejak je tangga,tren pun sampai...apalagi...masuk gear 5 la aku...sebab tren opposite sana..

Otw, nak turun ada makcik terkedek2 depan aku...dowh, momentum larian turun tangga aku terganggu. Maka, sampai la aku depan tren yg pintu nye ada dalam 3 inch jer lagik terbuka..bila tekan butang open..dia xmo open lak...dan berlalu...

pergh,tak pasal2 jantung berdegup 120/min

Jetty Lumut Sesak

Posted by mizzura on Sunday, December 25, 2011.
5 Comments

Pheww..sesaknya nak ke Pangkor..


Published with Blogger-droid v2.0.2

Selamat Hari Keputeraan DYMM Sultan Selangor

Posted by mizzura on Monday, December 12, 2011.
3 Comments

Sungguhpun patik merupakan rakyat Selangor dan membayar zakat di Selangor, patik tetap bergembira dengan cuti yang tuanku berikan untuk rakyatmu meskipun patik terpaksa meredah beberapa daerah Selangor untuk hadir ke tempat patik bertugas di Kuala Lumpur..


Gambar merupakan santapan tengahari patik sempena meraikan hari keputeraan tuanku..


Daulat Tuanku!!!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Hujan kena makan mewah

Posted by mizzura on Thursday, December 8, 2011.
6 Comments

Oh, yea..aku skang dh kat company baru (lagi sekali).. Kat building ni hanya ada San Fransissco Cafe je kat groundfloor..tadi nak join staff dept order mcd prosperity burger..skali ada technical problem daa (ckpje la..mamat delivery tu takde payung kn senang)


Tak pasal2 kn makan San Frans dikala duit gaji company lepas tak masuk lagi..eee..


Orite, since lama tak citer pasal makan2, nah Aglio Olia Chicken ngan Cinnamon Hot Choc dalam rm10.50 setiap satu. Total rm21..hukhuk..Hot choc albiasalah benda2 manis memanh sedap. Aglio sumpah cakap tak best..waktu serve food kat meja ibarat macam yg display tu dipanaskan dlm microwave je (ke memang). Actually aku nk Meatball Carbonara sekali takde..


eee..tetibs rasa lamanya aku tak hapdate blog cam dedolukan..share cite makan,travel ngan new activity. Nak jadi B2B blogger before kawin..dh kawin pun aku takdak share story gak..(Haruskah azam tahun baru rajin update blog???!)


Published with Blogger-droid v2.0.1