Engineer Diperlukan Segera !!!

Posted by mizzura on Thursday, October 20, 2011. Filed under:
3 Comments

*Guys.. Yang foward to me the cover letter etc..i'm not the recruitment agent or HR or whatever.. Just ask me bout the position and i'll email you the company's email - banyak email yang masuk minta position yang not listed here which i will not entertain*


1) QA Engineer - SEGERA!
- Preferable untuk senior position 5 - 6 yrs.
- Untuk company Oil & Gas located kat Jalan Ampang (HQ). Berdekatan dengan LRT Dang Wangi / Monorel Bukit Nanas.
- Yang bestnye company ni kerja 4.5 hari (means Jumaat half day).
 - International Company with half of the staff expat.


Selain tu, company ni pun nak pakai Process Drafter & Structural Engineer/Drafter.




2) Project Control / Planning Engineer
- 2 yrs experience tapi Fresh grad pun bole apply.
- Background engineering. Kalo ada basis atau interest dalam Oil & Gas pun dialu-alukan.
- Will be base kat HQ yang terletak di Solaris Dutamas and ada Fabrication Yard kat Lumut.
- Kerja 5.5 hari (means Sabtu half day).


Jangan tanya lebih-lebih, ni counter part aku mintak tolong carikan. So kalo berminat atau ada kawan-kawan perlukan kerja bolehla email ke mazura_brennan@yahoo.com dengan kadar segera especially position QA Engineer tu. (HR dia siap remind aku banyak kali suruh submit cv by this week). Aku akan bagi email company tu untuk difoward. (aku takmo letak email hr kat sini due to keyword purpose - kang tahu plak aku berblog)




Sekian dari 
Agen Jobstraight haha..

Wordless Wednesday |Aku Terima Nikahnya|

Posted by mizzura on Wednesday, October 19, 2011. Filed under:
7 Comments


[Sedang mentelaah ini. Semoga sentiasa dapat seat dalam tren.Kat rumah ada dua sebab satu hadiah hantaran satu lagi hadiah kahwin]

Gosok baju

Posted by mizzura on Monday, October 17, 2011. Filed under:
10 Comments

Kalau dulu, setiap minggu kena gosok baju 5set. Total masa consume untuk 5set baju aku tu (lengkap shirt,pants,sehelai kurung & tudung) bersamaan 1jam setengah. Tu kira lama ke sekejap eh..? Ke lama bebenor..haha..

Sekarang plak, kena darab lagi dua untuk setiap set tu. Maklumlah...orang dah bersuami.hehe.. Adakah ini bermakna 3 jam diperlukan??

Korang menggosok baju berapa lama eh? Mungkinkah aku harus tukar kepada iron steamer yg macam panasonic tu..? (ALASAN)

Time kawin tu, ada kawan sek rendah tanya nak apa pasal dioranf kumpul wit. Aku de mintak iron sreamer ni.. Tapi tak dengar berita hadiahnya sampai la ni.kikikiki...

Published with Blogger-droid v1.7.4

Meatball Carbonara

Posted by mizzura on Sunday, October 16, 2011. Filed under:
4 Comments

Ahad yang suam2 kuku ni...nak lunch apa eh... Ni gambar waktu lunch last Jumaat tu kat foodcourt Klcc. Piza Milano kot namanya.. Rege RM7.90 kot..sedap cuma tawar sket kot..ke sedap,tapi sebab time makan tu aku sakit perut langsung deria rasa tawar...kottt...

P/s: sbnarnye aku nak ngetest update blog gn hp...hehe..amacam...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Kembali Aktif!!!

Posted by mizzura on Thursday, October 13, 2011. Filed under:
6 Comments

Salam..salam..salam..salam semua..!

Phew...memang lama tak menaip... Ni pun baru jer beberapa milisaat kembali segar dan bersemangat waja.
Balik-balik tengok blog tajuk "bukan tunangan orang" sampai aku sendiri pun muak tengok.

Alhamdullillah dah jadi isteri orang sekarang...Macam tak caya jer, tetiba boleh berdua-duaan kat rumah tanpa risau JAIS, tanpa risau jiran and tanpa risau cerita sensasi berdua-duaan akan masuk Gua.com...hehehehe..

Nak update, mmgla tak de masa...bagi aku tune balik ke landasan yang betul..tapi kalo nak sedikit review, boleh la berblogwalking ke blog cadlynn:

- majlis belah perempuan.
- majlis belah lelaki (gua demam babe time ni)

Full gambar, kat facebook banyak ler kengkawan tag..tapi nnt baru sort,simpan,grab bagai..Yang pengting nak tunggu final gambar dari OP...haritu gambar nikah dia dah habis edit..aku sempat tengok kat ipad diorang jer...

Kesimpulannya NANTI..nanti..NANTI...nanti...hehe