Wordless Wednesday |Menemani Hobi Dia|

Posted by mizzura on Wednesday, June 29, 2011. Filed under:
13 Comments


Siapa Rosli Mohalim? (Nama yang disebut dalam dialog Jep & Shuib ketika Maharaja Lawak Final)

Posted by mizzura on Monday, June 27, 2011. Filed under:
11 Comments

Haha..ramai tertanya-tanya siapakah gerangan empunya badan yang disebut-sebut waktu kumpulan SEPAH perform hingga bikin kami-kami generasi X berkerut-kerut dahi mikior.


Dan dia tak lain tak bukan ialah ROSLI MOHALIM, gitaris dari kumpulan sweet charity. *Anda mau rockkk...????!!!*


Kalau mau lebih tepat lagi inilah orang yang dimaksudkan Jep pada Shuib waktu diorang beraksi..


pic source : google & youtube


Amacam..? 
Sama kan..?


Betul ke Palm Spring Resort Port Dickson Berhantu?

Posted by mizzura on Sunday, June 26, 2011. Filed under:
26 Comments

Entahla...aku pun tak pasti...alhamdulillah time aku pergi Dept Family Day takdak plak berlaku event-event favourite Uncle Seekers tu. Kalau korang rajin, korang usha balik entry Port Dickson aku. Betapa gembiranya kami di sana.

Tapi entah apa yang dicari oleh penaip keyword seperti title entry harini. Banyak plak tu sangkut kat blog aku.


Okelah, in actual, bilik-bilik kat sini besar-besar. On that day, aku tido sebilik dengan cadlynn, so tak la takut sangat. Manakala bos aku plak tido sorang dan dia did mention yang bilik dia ada something...jeng..jeng..jeng... (ye something yang seram namun tak dapat diterjemahkan secara detail olehnya) tetzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

.:: Belakang tu bilik kami ::.

Layan Maharaja Lawak Final & Keputusannya ialah..

Posted by mizzura on Friday, June 24, 2011. Filed under:
10 Comments

Pic Source

Sekarang tengah layan Maharaja Lawak Final sambil live blogging tu.. 
Setakat 3 orang perform, sepah paling best. 
Ni tengah nak tunggu Jozan plak. Dulu aku sokong Nabil, tapi sekarang kena terima hakikat ada lagi yang bestt..huhu...

Pada Jambu, sorry lu tak berapa best dah bro..haha..marah plak penyokong jambu..

Weih, Jozan tengah perform sekarang..kreatif jugak nampaknya..oke kita tungguuuu..!!!!!!!

P/s: ini pandangan kita je :-) 


*updated* - NABIL yang kedua best, JAMBU oke jugak.. tapi bak kata saiful apek "tak payah menang trofi, sebab trofi anda ialah peminat..." (oke apek, selamba kau sumpah kami jadi trofi..grrr..)


**updated** Mamat Khalid awal-awal dah gelarkan SEPAH bakal kumpulan komedi favourite tanah air.. pergh...hint dah jelas weih..!


***updated*** JOZAN performance mantap tapi macam (macamlah...rasanya) kurang komedi je...anyway..aku tau diorang mesti menang punya sebab idea diorang kebanyakan sangat rare... sekarang layan mek ngan salleh yaacob plak :-)

**** updated****

Tempat keempat : JAMBU

Tempat ketiga : NABIL

Tempat kedua : JOZAN

MAHARAJA LAWAK : SEPAH!!!



Sukala orang johor...tuuuu.. arghhh...sempuutttt....

Culture Shock

Posted by mizzura on Thursday, June 2, 2011. Filed under:
12 Comments

Quick updates...

Aku kini tengah culture shock kat company baru. 
So, tak sempat nak berblog. 
Minta maaf yer :-)

Entry Singapore tu, dalam draft memang dah prepare..
gambar je belum select & upload. 

Tunggulah bulan mengambang nanti :-D