Lari lompat pagar sesudah subuh

Posted by mizzura on Friday, December 30, 2011. Filed under:

Inilah padahnya,reject pergi kerja ngan husband..

Alasan...?

Hari ni nak tido extra 15min...huh..
Kul 640,aku kuar rumah..jalan macam lipas kudung... dari jauh aku dah nampak samar2 lampu tren nak datang.. aku terus lari tap kad touch n go..aku jejak je tangga,tren pun sampai...apalagi...masuk gear 5 la aku...sebab tren opposite sana..

Otw, nak turun ada makcik terkedek2 depan aku...dowh, momentum larian turun tangga aku terganggu. Maka, sampai la aku depan tren yg pintu nye ada dalam 3 inch jer lagik terbuka..bila tekan butang open..dia xmo open lak...dan berlalu...

pergh,tak pasal2 jantung berdegup 120/min

5 Responses to Lari lompat pagar sesudah subuh

  1. CaDLyNN

    sudahnye ko tertinggal gak ke even dah lari ala-ala watson nyambek? hihi...

  2. Tihara

    sedap tido eh :)

  3. Miss Pena Unggu

    hai zura...

    happy new year...

  4. gedek!

    Sila ambil perhatian.... tarikh akhir blog ini di update ialah December 30, 2011...

    hehe

  5. chenlina

    louis vuitton handbags
    michael kors outlet
    louis vuitton outlet
    ray ban sunglasses
    polo ralph lauren
    canada goose
    coach outlet online
    rolex watches
    rolex watches
    nike roshe run
    chenlina20170114

Leave a Reply