Are you on IG?

Hujan kena makan mewah

Posted by mizzura on Thursday, December 8, 2011.

Oh, yea..aku skang dh kat company baru (lagi sekali).. Kat building ni hanya ada San Fransissco Cafe je kat groundfloor..tadi nak join staff dept order mcd prosperity burger..skali ada technical problem daa (ckpje la..mamat delivery tu takde payung kn senang)


Tak pasal2 kn makan San Frans dikala duit gaji company lepas tak masuk lagi..eee..


Orite, since lama tak citer pasal makan2, nah Aglio Olia Chicken ngan Cinnamon Hot Choc dalam rm10.50 setiap satu. Total rm21..hukhuk..Hot choc albiasalah benda2 manis memanh sedap. Aglio sumpah cakap tak best..waktu serve food kat meja ibarat macam yg display tu dipanaskan dlm microwave je (ke memang). Actually aku nk Meatball Carbonara sekali takde..


eee..tetibs rasa lamanya aku tak hapdate blog cam dedolukan..share cite makan,travel ngan new activity. Nak jadi B2B blogger before kawin..dh kawin pun aku takdak share story gak..(Haruskah azam tahun baru rajin update blog???!)


Published with Blogger-droid v2.0.1

6 Responses to Hujan kena makan mewah

  1. Tihara

    tak cedap ke..cian zura, prosperity beger itu sedap tp dah lama tk g mcd hadoii

  2. gedek!

    kalau takde idea nak update blog...

    ngumpat suami...

    keh keh keh....

  3. cadlynn

    keje baru..harus jadi org yg sangatttttttttttttt bermotivasi tinggi.ekeke...bile nak tarik aku????huhu..boleh join makan kat san frans sesame..ekeke...

  4. BAIZURA NATASHA

    Zura...hw abt sharing ur wedd reception. Snce i xdpt pegi nk jgak tgk pic u d hr bahagia..haha

  5. Azira...Nozie...Kechik

    oit...tukar kerja kah? kali ini di manakah pula?

  6. ~eZmALiZa~

    cene nak update blognya kalau dah hidup berkeluarga..seronoknya jadi kak mizzuraaa...dah kawen...nak jugak la mcm nie... :P

Leave a Reply