Netball game very ferempuan

Posted by mizzura on Tuesday, November 1, 2011. Filed under:


Kisahnye gini...company aku buat sport carnival..aku join game netball & rounders je..


Aku last main netball tahun 2008..company lama punye sport jugak (NAMPAK SANGAT KO BERSUKAN BILA COMPANY BUAT EVENT). diorang kata nak tukar2 position time game..maka aku bersetuju amik position center..sekali ko..waktu.game, harapan aku hanya tunggu ref tiup wisel je (TAU PUN SEMPUT)



Asal aku nk tukar player diorang suh aku maintain jadi center sehinggalah game ke3 baru dpt kuar.. entah beberapa minit pastu nmpkla player jatuh..lepas tu nmpk org berkumpul pastu sekelip mata ada kejadian tampar menampar,tarik menarik rambut melawan mulut dan mencar**..

Beberapa orang kumpul kat GD kuning nk tenangkan dia begitu jugk team merah...nasib GM(NI GENERAL MANAGER YE BUKAN POSISI NETBALL) aku perempuan pun join game ni. Dia shout.."SUDAH..SUDAH..!!!" "GD, GS KELUAR!!" 

Tetiba aku terpikir apa fungsi ref? balik kejadian tadi..aku dgr mulut bersoseh..diorg mmg lama gaduh..tgg meletup jer.oh gitu... very ferempuan kan game ni.. first time aku jumpe sepanjang main netball..kalo upload youtube tinggi rating nih..nasib je tak rekod *evil*

Published with Blogger-droid v1.7.4

6 Responses to Netball game very ferempuan

  1. Tihara

    caya la zura..akk sampai ke la tk pensh msin netbsll...keh3

  2. Cik Intan

    itu kisah nyee... hehehe...1 je ke gambar nye ? nape tak amek gmbar org gadoh2 tu? hehe

  3. cadlynn

    ha? gaduh? gilelah..
    weh...mau join paintball? masih diberi kebenaran ke utk join..ahahaha..

    btw...shahrizal kate ko nmpk pucat skrg...any news ka? :p

  4. kakyong

    hoooohhhoooo... gitu pulak jadinya.. cari alasan pulak nak bergaduh di padang netball..

  5. chenlina

    uggs uk
    fitflops
    louis vuitton
    louis vuitton
    chanel outlet
    oakley sunglasses
    minnesota vikings jerseys
    cheap oakley sunglasses
    ugg outlet
    michael kors outlet
    chenlina20170114

  6. Unknown

    fitflops shoes
    cleveland cavaliers
    salomon shoes
    cheap nba jerseys
    baltimore ravens jerseys
    true religion jeans
    nike huarache
    rolex replica watches
    nike blazer
    michael kors

Leave a Reply