Netball game very ferempuan


Kisahnye gini...company aku buat sport carnival..aku join game netball & rounders je..


Aku last main netball tahun 2008..company lama punye sport jugak (NAMPAK SANGAT KO BERSUKAN BILA COMPANY BUAT EVENT). diorang kata nak tukar2 position time game..maka aku bersetuju amik position center..sekali ko..waktu.game, harapan aku hanya tunggu ref tiup wisel je (TAU PUN SEMPUT)



Asal aku nk tukar player diorang suh aku maintain jadi center sehinggalah game ke3 baru dpt kuar.. entah beberapa minit pastu nmpkla player jatuh..lepas tu nmpk org berkumpul pastu sekelip mata ada kejadian tampar menampar,tarik menarik rambut melawan mulut dan mencar**..

Beberapa orang kumpul kat GD kuning nk tenangkan dia begitu jugk team merah...nasib GM(NI GENERAL MANAGER YE BUKAN POSISI NETBALL) aku perempuan pun join game ni. Dia shout.."SUDAH..SUDAH..!!!" "GD, GS KELUAR!!" 

Tetiba aku terpikir apa fungsi ref? balik kejadian tadi..aku dgr mulut bersoseh..diorg mmg lama gaduh..tgg meletup jer.oh gitu... very ferempuan kan game ni.. first time aku jumpe sepanjang main netball..kalo upload youtube tinggi rating nih..nasib je tak rekod *evil*

Published with Blogger-droid v1.7.4

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

Featured Slider