Jom Beli Magnum

Posted by mizzura on Tuesday, November 29, 2011. Filed under:


Op..op..bukan magnum 3 kecik 3 besar, ni MAGNUM Chocolate Truffle yang dibelanja budak opis nak berenti setelah selesai mamam nasi beriyani rempah super power yang dibelanja boss *mode bahagia perut kembung tahan napas*


Ah..lepas ni kena berguru dengan kevin zahri agar berat berkurangan 3 kilo spt zaman sebelum kawin T_T

p/s: 2 hr lepas en suami blanja magum classic juga..oopsss...

Published with Blogger-droid v2.0.1

8 Responses to Jom Beli Magnum

  1. cadlynn

    berat sudah naik ka beb? hahaha..

    magnum...sedapnye..aku baru je mkn jumaat lepas...

  2. fida

    ala, naik 3 kilo je baru.. dulu aku lepas kawin naik 24 kilo relax jek.. nak masuk 2 tahun baru dapat balik badan mcm belum kawin.. ;)

  3. ~ NANA ~

    waaaa terliur la pulak...bestnyeee

  4. Tihara

    ololo..baru 3 kilo jek..akk kan setiap setahun naik 2 kg..cane tah nak turun semula..huuuuu

  5. Ardini Humaira

    dni ni lom kawen baik 10 kilo uwaaaaaaaaaaaaaa

  6. Anna Boleyn

    hye dear..

    nak menjemput dtg ke majlis resepsi hana & che arm.

    nak address pls.. nak pos kad kawen.

    send kat email nh.hana0610@gmail.com ni kay :)

  7. cadlynn

    cik kak...aku tag ko!
    huhu...saje supaya ko rajen sikit update kisahnye ni..hahahaha

  8. chenlina

    coach outlet
    ugg boots paris
    ugg boots
    ray ban sunglasses
    ray ban sunglasses uk
    oakley sunglasses
    canada goose outlet
    seattle seahawks jerseys
    coach outlet online
    toms shoes
    chenlina20170114

Leave a Reply