Jom Beli Magnum


Op..op..bukan magnum 3 kecik 3 besar, ni MAGNUM Chocolate Truffle yang dibelanja budak opis nak berenti setelah selesai mamam nasi beriyani rempah super power yang dibelanja boss *mode bahagia perut kembung tahan napas*


Ah..lepas ni kena berguru dengan kevin zahri agar berat berkurangan 3 kilo spt zaman sebelum kawin T_T

p/s: 2 hr lepas en suami blanja magum classic juga..oopsss...

Published with Blogger-droid v2.0.1

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 comments:

  1. berat sudah naik ka beb? hahaha..

    magnum...sedapnye..aku baru je mkn jumaat lepas...

    ReplyDelete
  2. ala, naik 3 kilo je baru.. dulu aku lepas kawin naik 24 kilo relax jek.. nak masuk 2 tahun baru dapat balik badan mcm belum kawin.. ;)

    ReplyDelete
  3. waaaa terliur la pulak...bestnyeee

    ReplyDelete
  4. ololo..baru 3 kilo jek..akk kan setiap setahun naik 2 kg..cane tah nak turun semula..huuuuu

    ReplyDelete
  5. dni ni lom kawen baik 10 kilo uwaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. hye dear..

    nak menjemput dtg ke majlis resepsi hana & che arm.

    nak address pls.. nak pos kad kawen.

    send kat email nh.hana0610@gmail.com ni kay :)

    ReplyDelete
  7. cik kak...aku tag ko!
    huhu...saje supaya ko rajen sikit update kisahnye ni..hahahaha

    ReplyDelete

Featured Slider