Jambatan Langit

Okay..bunyi macam orang kampung baru masuk bandar..tapi memang hakikat 13 tahun Twin Tower ni wujud, nila first time aku jejak kaki ke sini.

Actually dah byk kali bos aku soh g sini..amik doc penting.Byk kali jugak aku mengelak suruh despatch.
Waktu sampai level 41 aku ajak le akak ofis buat lawatan sambil belajar ke Skybridge. Sbb kalo nak melawat skybridge semata-mata kena charge rm10-40. Akak opis aku tu gayat lagi2 aku ckp level 41.

Tu jer crita orang kampung masuk bandar..hehe..

Published with Blogger-droid v1.7.4

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

Featured Slider