Jambatan Langit

Posted by mizzura on Wednesday, November 2, 2011.

Okay..bunyi macam orang kampung baru masuk bandar..tapi memang hakikat 13 tahun Twin Tower ni wujud, nila first time aku jejak kaki ke sini.

Actually dah byk kali bos aku soh g sini..amik doc penting.Byk kali jugak aku mengelak suruh despatch.
Waktu sampai level 41 aku ajak le akak ofis buat lawatan sambil belajar ke Skybridge. Sbb kalo nak melawat skybridge semata-mata kena charge rm10-40. Akak opis aku tu gayat lagi2 aku ckp level 41.

Tu jer crita orang kampung masuk bandar..hehe..

Published with Blogger-droid v1.7.4

5 Responses to Jambatan Langit

  1. Tihara

    alaa..lama dh tk g situ..dulu penah gi sbb jakun..hins 3

  2. Intan Shafinaz

    mana gmbr akak ofis tu .. hehe

  3. cadlynn

    tak penah p jugak...ape kate ko bwk aku melawat kt sane..huhu

  4. Penulis Maya

    saya pun x pernah naik. salam perkenalan

  5. kakyong

    kakyong pun tak pernah sampai situ... ;)

Leave a Reply