Hailah demam..

Posted by mizzura on Thursday, November 3, 2011.

*cerita untuk wanita*

Aku start demam dari hari Selasa. Tapi baru harini MC.Pastu disusuli senggugut..ai, pelik aku.. sejak kahwin ni nak peot je senggugut..sebelum kawin boleh dikira dgn jari brp kali aku senggugut seumur hidup.

Bukan ke orang kata kalau dah kawin sapa asyik senggugut takkan kena lagi or berkurangan. Terbalik plak dgn kes aku ni.

Dulu waktu majlis bertandang pun camni gak. Demam dekat seminggu. Ni nak raya haji balik umah mertua demam lagi. Kang dia pikir menantu aku lembik plak.haha..

Boleh sesiapa bagi pndangan secara ilmiah kenapa ini berlaku? Atau ada sapa2 nak share pendapat? Tak larat nak google sebab ngantuk mkn ubat batuk n selsesema..

Published with Blogger-droid v1.7.4

6 Responses to Hailah demam..

  1. Tihara

    karang mak mertua pk..nantu aku pegnant ni..heheh :)

  2. CaDLyNN

    alolo...siannye..get well soon ye!

  3. LidaRahim

    perubahan hormon tu kot (read : sindrom takut nak blk umah mertua kah??) hehe

    salam kenal dan semoga cepat sembuh

  4. sya

    owh igtkan demam sbb pembawakan budak hekhekhek....

  5. hamzah ian

    semoga cepat sihat ya!

  6. peah @ peps

    ye betul..maybe sebab perubahan hormone..:)..

    New Post: Trafalgar Square, London

Leave a Reply