Wordless Wednesday |Aku Terima Nikahnya|


[Sedang mentelaah ini. Semoga sentiasa dapat seat dalam tren.Kat rumah ada dua sebab satu hadiah hantaran satu lagi hadiah kahwin]

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

9 comments:

  1. alamk tak kua gambar..line tnet tengah mogok..

    ReplyDelete
  2. super best buku ni..
    saya dah beli n baca semua 3 series tu (aku terima nikahnya,murabbi cinta,bercinta hungga ke syurga).

    sangat bagus untuk motivasi diri

    ReplyDelete
  3. nak bace versi blog pon boleh :)

    ReplyDelete
  4. kak tiha: awat mogok..akak buat apa kat tenet tu..hehe..

    Norina: Tulah, baru baca bab first tapi dah rasa menarik gila..belum baca habis..sesuai buat rujukan yg bercinta n berumah tangga..tetzzz..

    lyn: loh..kat blog dia pun ada eh...tak tau pung..

    ReplyDelete
  5. hoho...macam best jerk buku tuh!!..sesuai untuk bakal2 pengantin..

    ReplyDelete
  6. seriusnya, buku ini memang patut dibaca oleh semua. bila baca tu, rasa terpukul diri ni. sebab apa yang diceritakan, diberitahu dalam buku itu memang berkaitan dengan diri kita sebagai manusia.

    ReplyDelete

Featured Slider