Wordless Wednesday |Aku Terima Nikahnya|

Posted by mizzura on Wednesday, October 19, 2011. Filed under:


[Sedang mentelaah ini. Semoga sentiasa dapat seat dalam tren.Kat rumah ada dua sebab satu hadiah hantaran satu lagi hadiah kahwin]

9 Responses to Wordless Wednesday |Aku Terima Nikahnya|

  1. Tihara

    alamk tak kua gambar..line tnet tengah mogok..

  2. norinaomar

    super best buku ni..
    saya dah beli n baca semua 3 series tu (aku terima nikahnya,murabbi cinta,bercinta hungga ke syurga).

    sangat bagus untuk motivasi diri

  3. cadlynn

    nak bace versi blog pon boleh :)

  4. mizzura

    kak tiha: awat mogok..akak buat apa kat tenet tu..hehe..

    Norina: Tulah, baru baca bab first tapi dah rasa menarik gila..belum baca habis..sesuai buat rujukan yg bercinta n berumah tangga..tetzzz..

    lyn: loh..kat blog dia pun ada eh...tak tau pung..

  5. lieynanilaz

    hoho...macam best jerk buku tuh!!..sesuai untuk bakal2 pengantin..

  6. nurfauzi

    seriusnya, buku ini memang patut dibaca oleh semua. bila baca tu, rasa terpukul diri ni. sebab apa yang diceritakan, diberitahu dalam buku itu memang berkaitan dengan diri kita sebagai manusia.

  7. chenlina

    michael kors handbags
    celine outlet
    ralph lauren
    michael kors bags
    coach outlet
    adidas superstar
    nike outlet store
    christian louboutin shoes
    michael kors handbags
    coach canada
    chenlina20170114

  8. Unknown

    nike trainers uk
    new york knicks
    titans jersey
    philadelphia eagles jerseys
    reebok shoes
    salomon boots
    saics running shoes
    abercrombie and fitch
    tiffany and co outlet
    michael kors handbags outlet

  9. aaa kitty20101122

    lacoste polo
    adidas ultra
    michael kors outlet online
    light up shoes
    kobe 11
    longchamp sale
    fitflops clearance
    michael kors outlet
    roshe shoes
    longchamp handbags

Leave a Reply