Engineer Diperlukan Segera !!!

Posted by mizzura on Thursday, October 20, 2011. Filed under:

*Guys.. Yang foward to me the cover letter etc..i'm not the recruitment agent or HR or whatever.. Just ask me bout the position and i'll email you the company's email - banyak email yang masuk minta position yang not listed here which i will not entertain*


1) QA Engineer - SEGERA!
- Preferable untuk senior position 5 - 6 yrs.
- Untuk company Oil & Gas located kat Jalan Ampang (HQ). Berdekatan dengan LRT Dang Wangi / Monorel Bukit Nanas.
- Yang bestnye company ni kerja 4.5 hari (means Jumaat half day).
 - International Company with half of the staff expat.


Selain tu, company ni pun nak pakai Process Drafter & Structural Engineer/Drafter.




2) Project Control / Planning Engineer
- 2 yrs experience tapi Fresh grad pun bole apply.
- Background engineering. Kalo ada basis atau interest dalam Oil & Gas pun dialu-alukan.
- Will be base kat HQ yang terletak di Solaris Dutamas and ada Fabrication Yard kat Lumut.
- Kerja 5.5 hari (means Sabtu half day).


Jangan tanya lebih-lebih, ni counter part aku mintak tolong carikan. So kalo berminat atau ada kawan-kawan perlukan kerja bolehla email ke mazura_brennan@yahoo.com dengan kadar segera especially position QA Engineer tu. (HR dia siap remind aku banyak kali suruh submit cv by this week). Aku akan bagi email company tu untuk difoward. (aku takmo letak email hr kat sini due to keyword purpose - kang tahu plak aku berblog)




Sekian dari 
Agen Jobstraight haha..

3 Responses to Engineer Diperlukan Segera !!!

  1. Tihara

    wahh ejen jobstreet gitu.. :)

  2. CaDLyNN

    puan agen....yg berdekatan dgn tmpt sy takde ke?muehehehe....sy belum sedia nk keje kt kl...wakakaka

  3. chenlina

    chicago bulls jerseys
    nike air max pas cher
    true religion sale
    louis vuitton
    michael kors outlet
    tommy hilfiger outlet
    ray ban sunglasses
    new york knicks jerseys
    coach outlet
    christian louboutin sale
    chenlina20170114

Leave a Reply