Plan B

Posted by mizzura on Tuesday, August 9, 2011. Filed under:

Ini adalah status FB aku malam tadi.


Lama tak membebel..Bila aku belek2 kamera..oh banyak lagi cerita aku tak update rupanya.. Contoh FB profile atas tu gambar aku pergi Broga hill somewhere in June kot. Si cadlynn dengan jayanya dah buat entry Broga. 

Sebenarnya aku tak tau mana pergi card reader aku, so tak leh nak upload gegambar pinjam korang punya boleh?!

Moga-moga, harini masuk kelija server semua okay kalau tak aku main sudoku nanti.. Takpun aku activate kan Plan B aku tu..hmmmmmmmmmmmm..


12 Responses to Plan B

  1. cadlynn

    oi plan B tak ajak gua...

  2. cadlynn

    eh..lupe lak..amek je la gegambar kitorg :p

  3. ♥ Kasut Pink ♥

    Kalau plan B, nak ikot zura..hehe

  4. bunbun

    nak ikotttttttttttttttt! bosanla dop umah je hahahahaha

  5. ~ NANA ~

    plan B nk ke sogo?? nk join!!! kekekeke

  6. mizzura

    jommmmm..!!!! server/tenet ni..kejap ada kejap takde...

  7. gedek!

    beli la card reader baru....

    gaji besar...

  8. Anonymous

    best ek bkt broga..cam nak g terjah je nanti..mcm padang savannah hek..best nye,mesti nice views :)

    kak tiha

  9. Anonymous

    hi zura...now i know why u not update my progress..so sad..

    regards,
    saleem
    Process

  10. sya

    klu hari nie still tak ok, aku suggest ko proceed je plan B ko tuh *batu api*

  11. ♥ manje ♥

    hehe best eik plan B tuh ~

  12. Anonymous

    Hi Saleem,

    Please be informed that zura is busy with other project at the moment.

    Regards,
    Jayzle
    ME

Leave a Reply