MERDEKA-RAYA Kita!!

Posted by mizzura on Wednesday, August 31, 2011. Filed under:

(Nada menjerit) 
" Assalammualaikummmm... !!
Makcikkkkk...Kami datang nak raya...!!! "

Tahun ni unik sangat, sebab kita sambut Aidilfitri sekali dengan Hari Merdeka. 
Nasib lah ada 16hb Sept nak gantikan perarakan Hari Kebangsaan kan..

Di kesempatan yang aku gagahkan jugak ni, ingin mengucapkan...




SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
SELAMAT MENYAMBUT HARI MERDEKA!


12 Responses to MERDEKA-RAYA Kita!!

  1. CaDLyNN

    ouch, posing harus diva oulll.... :p

  2. Anonymous

    wahh semangat patriotik..bagus!selamat merdeka raya

    kak tiha

  3. bunbun

    fuhhh kemain siap satin lagi ahahaha


    ehh haritu org dah email la. mungkin tak tersent sbb connection cam grrrr je kot. ahaha what's the email address again? =P

  4. Gil Ra Im

    pinjam bendera plis.... ;)

    Selamat Hari Raya.. dan Salam Merdeka :)

  5. gedek!

    Hui!

    Macam cover CD!

    (kasot kamu tu denim, eh?

  6. d_LA

    wahhhh...cun lah pose ngan jalur gemilang tu..suke2

  7. MYMZ COMPANY

    Salam, join la skali dalam blog saya http://www.mymzcompany.blogspot.com....macam2 ada....anyway...blog awak look nice and interesting

  8. MYMZ COMPANY

    dan to all blogger pun, jemput2lah join2 my blog...hope we all can share any info through our blog, tq..
    http://www.mymzcompany.blogspot.com

  9. MYMZ COMPANY

    or just type mymz company

  10. so'esohee

    selamat hari rayerrrrr.......:)

  11. Mohamad Uzair Bin Othman

    selamat hari raya aidilfitri :)

  12. RENDA PUTEH

    Hi dear,
    If you and friends looking for ideal invitation card for your big day? RENDA PUTEH specializes in handmade, beautifully crafted, lace, simple and elegance design that can suit your theme.

    Visit our blog now!

    rendaputeh.blogspot.com

Leave a Reply