Wordless Wednesday|What kinda book should i read?|

Posted by mizzura on Wednesday, July 27, 2011. Filed under: ,




*********************************************


Gambar atas je WW..Sekarang dah jadi Wordlots Wednesday pasal aku nak membebel..


Balik rumah tengok ada surat atas katil..sekali...Wah ada sale tuh... Lama tak membeli belah buku-buku nih. MPH ni saja jerk kan. Antara port favourite MPH aku ialah Mid Valley sebab besarrrr. Paling lama aku lepak situ around 2 jam. Kalo berdating, antara window shopping, makan & MPH, kami pilih MPH..hahahahaha..


Dulu, aku rajin beli buku motivasi. Buku cerita kadang-kadang jer. So korang rasa buku apa yang patut aku beli during sale ni..?


A. 30 hari hebat memasak peringkat pertengahan (termasuk CD - sila ambil dikaunter)


B. Motivasi Unggul di tempat Kerja kategori pengguna pengangkutan awam sering "delay"


C. 5 country in a year backpacker for dummies?


D. Skor A menambat hati suami selamanya


E. Harry Potter special edition versi bahasa kebangsaan (sempena nak bulan merdeka ni) 


F. Chicken Soup : 1 day Expert using Project Management software.


G.How to build good relationship with your in laws.


H. Panduan buat duit dengan berblogging tanpa sering update blog.


I. Perbandingan nama-nama anak antara Generasi Y, X dan babyboomer.


J. Rahsia 5kg penurunan berat badan tanpa berlapar (yoga mat percuma)


K. Skill kalahkan cadlynn bila main Sudoku Hard Level


L. BUKU LIMA nak?! buku apa yang ko merepek ni minah..!!!


Opppssss..Choooriiiii :-D



9 Responses to Wordless Wednesday|What kinda book should i read?|

  1. cadlynn

    wakakaka...option K itu sangat takleh blah beb.. ko yg the expert! bukan aku...adodoi...

    aku cadangkn ko beli Men from Mars and Women from Venus since ko dah ke arah itu..atau...buku2 parenting..wakaka..mane tau jadi mummy dgn cepatnye macam fatmar :p

  2. cadlynn

    weh! option c macam best!!!!!!!! HK =))

  3. mizzura

    lynn..hahaha..maklumlah aku kan level easy ngan medium jer...soklan hard jer aku terus hilang arah..kikiki..

    Mars and Women from Venus dah berapa kali pegang tapi tak tau nak beli version mana satu..haha.. parenting..???? gulp..cooking dululah..kikikikiki

    option C memang best kan2...

  4. cadlynn

    eleleh..dato' K kan pandai masak...ko tukang makan sudah..hihihihihih

  5. Anonymous

    buku masak best gak kan

    kak tihara :)

  6. bunbun

    buku lima ahh. hahahaha. suka A, B, ngan D. klo beli nak pinjam ek? wahhahaaha

  7. a n a s t a s y e a

    Nak cari buku wordpress pulak lepas nie. =)

    www.anastasyea.com

  8. dhiera

    suka option c~ boleh travel-travel..tapi buku masak pun ok!

  9. chenlina

    michael kors handbags
    celine outlet
    ralph lauren
    michael kors bags
    coach outlet
    adidas superstar
    nike outlet store
    christian louboutin shoes
    michael kors handbags
    coach canada
    chenlina20170114

Leave a Reply