Terkena Umpan Mcdonald

Posted by mizzura on Tuesday, July 26, 2011. Filed under:

Kalo masih ingatlah..yang aku ni kan dah tukar company... Kekadang tu adala balik lambat..HARINI PUN... yang bessssssstttttttttttt nyer...kalo time lambat tu, kebetulan ada bos kepada bos (camana tuh..?) pun balik lambat...MAKA...dia akan belanja satu level tu makan mcd..order je nak apa...Ni dah kali kedua nyah....hoyeeeeeeeeeeeeee... !!!!!!!!!! *mode bahagia*


j0m M@kAn!!!!!!!!!!


pic source


Parrapppappppappppaaaaaaaaaaaaaaaa... I'm Loving it!!!!!

6 Responses to Terkena Umpan Mcdonald

  1. ~ NANA ~

    alamak! nak jugakkkk tp kena diet! :P

  2. bunbun

    satu level? fuyoohh. kaye ah bos. kikiki

  3. cadlynn

    oi..ni umpan suh aku anta cv cepat2 ke..huhu..aku tak sempat nak update lg beb..gane ni? skrg ni aku pulak yg hari2 balik lmbt...huaaaaaaaa :(

  4. ~eZmALiZa~

    kalo makan mcd, ezma cume tggu season prosperity aje..hehehe =D

  5. sya

    Adoyai terliur plak...klu mkn punah diet aku...cisss

  6. Anonymous

    jom saya share tips. .click la kat sni..
    http:// tinyurl.com/aku -dah- kurus

Leave a Reply