Sori..Salah Nombor..

Semalam dapat 1 sms dari nombor tak dikenali...


Citer pasal k.ann tu...K.nida sendirik yg ckp kat org masa kat tepons..Dia call jbtn, org saje je ckp k.ann german yg unit fail dah blk..Terus dia ckp sara penah dgr citer x yg k.ann dulu perangai dia mcm mne?nina ada dgr tp xingat la mase dia br msuk keje..xsilap k.nida xsuke dia ek..


Aku balas, "sorry salah no.."
(i tak keje gomen :-D) 


Kikikikikikikiki..


Bahaya oo..kalau agak2 nak mengumpat make sure jangan tersend ke orang tu sendirik...haru jadinya..nasib bukan mengata aku..lagi senang, kalo korang tak suke orang tu, jangan save nombor dia..untuk keselamatan kata Ali Baba..


p/s: Vokal dan konsonan pada nama telah diubah/ditambah secukup rasa....







Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. Ini bukan salah nombor....

    Ini salah didikan....

    ReplyDelete
  2. Dulu, tunang pernah tersilap sent sms bersayang sayang dekat mak saya tau zura. Lagi le haru. Die pon x sedar sampailah mak sendiri yg citer kat saya.. haha

    ReplyDelete
  3. So suweet.. thanks dear - dialog Shah Jazsle

    ReplyDelete
  4. haahahaha...dulu i slalu je slh sent msg kat org coz mamai...dlm kepala pk org lain, tu yg jd cmtu :P

    ReplyDelete
  5. dah tk pasai2 zura diajak mengumpat..huhu..
    kdg2 no tu cross ke no kita..

    ReplyDelete
  6. hahahah...bole plak mcm tu kan... mest akak tu malu gile... gegegeeg~

    follow kamu....~^_^
    http://nourizuanny.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. So sweet..thanks dear..

    ReplyDelete

Featured Slider