Sori..Salah Nombor..

Posted by mizzura on Tuesday, July 19, 2011. Filed under: ,

Semalam dapat 1 sms dari nombor tak dikenali...


Citer pasal k.ann tu...K.nida sendirik yg ckp kat org masa kat tepons..Dia call jbtn, org saje je ckp k.ann german yg unit fail dah blk..Terus dia ckp sara penah dgr citer x yg k.ann dulu perangai dia mcm mne?nina ada dgr tp xingat la mase dia br msuk keje..xsilap k.nida xsuke dia ek..


Aku balas, "sorry salah no.."
(i tak keje gomen :-D) 


Kikikikikikikiki..


Bahaya oo..kalau agak2 nak mengumpat make sure jangan tersend ke orang tu sendirik...haru jadinya..nasib bukan mengata aku..lagi senang, kalo korang tak suke orang tu, jangan save nombor dia..untuk keselamatan kata Ali Baba..


p/s: Vokal dan konsonan pada nama telah diubah/ditambah secukup rasa....







8 Responses to Sori..Salah Nombor..

  1. gedek!

    Ini bukan salah nombor....

    Ini salah didikan....

  2. ♥ Kasut Pink ♥

    Dulu, tunang pernah tersilap sent sms bersayang sayang dekat mak saya tau zura. Lagi le haru. Die pon x sedar sampailah mak sendiri yg citer kat saya.. haha

  3. saiful

    So suweet.. thanks dear - dialog Shah Jazsle

  4. ~ NANA ~

    haahahaha...dulu i slalu je slh sent msg kat org coz mamai...dlm kepala pk org lain, tu yg jd cmtu :P

  5. tihara

    dah tk pasai2 zura diajak mengumpat..huhu..
    kdg2 no tu cross ke no kita..

  6. wanny ::

    hahahah...bole plak mcm tu kan... mest akak tu malu gile... gegegeeg~

    follow kamu....~^_^
    http://nourizuanny.blogspot.com/

  7. Anonymous

    So sweet..thanks dear..

  8. chenlina

    louis vuitton
    mcm bags
    christian louboutin sale
    hollister clothing
    polo ralph lauren
    oakley sunglasses outlet
    louboutin shoes
    prada outlet
    louis vuitton canada
    mlb jerseys
    chenlina20170114

Leave a Reply