Siapa Rosli Mohalim? (Nama yang disebut dalam dialog Jep & Shuib ketika Maharaja Lawak Final)

Posted by mizzura on Monday, June 27, 2011. Filed under:

Haha..ramai tertanya-tanya siapakah gerangan empunya badan yang disebut-sebut waktu kumpulan SEPAH perform hingga bikin kami-kami generasi X berkerut-kerut dahi mikior.


Dan dia tak lain tak bukan ialah ROSLI MOHALIM, gitaris dari kumpulan sweet charity. *Anda mau rockkk...????!!!*


Kalau mau lebih tepat lagi inilah orang yang dimaksudkan Jep pada Shuib waktu diorang beraksi..


pic source : google & youtube


Amacam..? 
Sama kan..?


11 Responses to Siapa Rosli Mohalim? (Nama yang disebut dalam dialog Jep & Shuib ketika Maharaja Lawak Final)

  1. kasut pink

    Tang rambut confirm same..hahaha

  2. norinaomar

    Then dia kata 'rambut dah macam Bob Marley pun ada'..nasib baik saya knal Bob Marley hehehe

  3. fizamior

    oooooo aku br tau... heheh... sumpah aku xkenal sape....

  4. CaDLyNN

    kemain siap cari sape org tu..hhahaha
    takleh tahanla tgk rambut shuib..takleh blah..

  5. munna

    oooo...munna baru tahu siapa dia tu...

  6. bunbun

    oohh haha


    ala blom tengok lagi final. spoiler sikit. hahaha


    takpela nnti xde kerut dahi mikir ye dok? muahahaha

  7. Nur Hawa Mohd Zin

    hahah..sabar jela..tq sebab bgtau...awe pun tak kenal spe sebenarnya..ngee

  8. Azlan

    mcm awan nano jerk..hehe

  9. gedek!

    Dulu uncle pernah berangan nak jadi Rosli Mohalim ni....

    (OK... uncle dah tua...!)

  10. nuriz

    hahaha!! ganazz sungguh

  11. shengda xu

    kate spade purses
    coach outlet online
    louis vuitton outlet online
    ray ban sale
    coach outlet store
    adidas yeezy boost
    michael kors bags
    cheap nfl jerseys
    yeezy boost
    fred perry polo shirts
    xushengda0317

Leave a Reply