Siapa Rosli Mohalim? (Nama yang disebut dalam dialog Jep & Shuib ketika Maharaja Lawak Final)

Haha..ramai tertanya-tanya siapakah gerangan empunya badan yang disebut-sebut waktu kumpulan SEPAH perform hingga bikin kami-kami generasi X berkerut-kerut dahi mikior.


Dan dia tak lain tak bukan ialah ROSLI MOHALIM, gitaris dari kumpulan sweet charity. *Anda mau rockkk...????!!!*


Kalau mau lebih tepat lagi inilah orang yang dimaksudkan Jep pada Shuib waktu diorang beraksi..


pic source : google & youtube


Amacam..? 
Sama kan..?


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

12 comments:

  1. Tang rambut confirm same..hahaha

    ReplyDelete
  2. Then dia kata 'rambut dah macam Bob Marley pun ada'..nasib baik saya knal Bob Marley hehehe

    ReplyDelete
  3. oooooo aku br tau... heheh... sumpah aku xkenal sape....

    ReplyDelete
  4. kemain siap cari sape org tu..hhahaha
    takleh tahanla tgk rambut shuib..takleh blah..

    ReplyDelete
  5. oooo...munna baru tahu siapa dia tu...

    ReplyDelete
  6. oohh haha


    ala blom tengok lagi final. spoiler sikit. hahaha


    takpela nnti xde kerut dahi mikir ye dok? muahahaha

    ReplyDelete
  7. hahah..sabar jela..tq sebab bgtau...awe pun tak kenal spe sebenarnya..ngee

    ReplyDelete
  8. Dulu uncle pernah berangan nak jadi Rosli Mohalim ni....

    (OK... uncle dah tua...!)

    ReplyDelete

Featured Slider