Layan Maharaja Lawak Final & Keputusannya ialah..

Posted by mizzura on Friday, June 24, 2011. Filed under:

Pic Source

Sekarang tengah layan Maharaja Lawak Final sambil live blogging tu.. 
Setakat 3 orang perform, sepah paling best. 
Ni tengah nak tunggu Jozan plak. Dulu aku sokong Nabil, tapi sekarang kena terima hakikat ada lagi yang bestt..huhu...

Pada Jambu, sorry lu tak berapa best dah bro..haha..marah plak penyokong jambu..

Weih, Jozan tengah perform sekarang..kreatif jugak nampaknya..oke kita tungguuuu..!!!!!!!

P/s: ini pandangan kita je :-) 


*updated* - NABIL yang kedua best, JAMBU oke jugak.. tapi bak kata saiful apek "tak payah menang trofi, sebab trofi anda ialah peminat..." (oke apek, selamba kau sumpah kami jadi trofi..grrr..)


**updated** Mamat Khalid awal-awal dah gelarkan SEPAH bakal kumpulan komedi favourite tanah air.. pergh...hint dah jelas weih..!


***updated*** JOZAN performance mantap tapi macam (macamlah...rasanya) kurang komedi je...anyway..aku tau diorang mesti menang punya sebab idea diorang kebanyakan sangat rare... sekarang layan mek ngan salleh yaacob plak :-)

**** updated****

Tempat keempat : JAMBU

Tempat ketiga : NABIL

Tempat kedua : JOZAN

MAHARAJA LAWAK : SEPAH!!!



Sukala orang johor...tuuuu.. arghhh...sempuutttt....

10 Responses to Layan Maharaja Lawak Final & Keputusannya ialah..

  1. CaDLyNN

    pergh..live update siot...

  2. mizzura

    hahaha..ni namanye, kempunan nak berblogging..huhu...

  3. Anonymous

    sepah the best der...

    jb peace yoo

  4. Anonymous

    sepah menang hati peminat johor

  5. bunbun

    huyooo live apdet. hehe. lama tak apdet yer?


    hmmmmm sedih kut. entah kenapa sy sokong jambu. hahaha

  6. lieynanilaz

    tahniahlah sepah.....:)

  7. Encik aMin

    Sepah mmg konsisten... Sayang laa jozan cam xmenjadi sgt mlm tu... tapi muzikal rasanye jambu yg terbaekk...

  8. Ardini Humaira

    tahniah sepah :D

  9. CSI_wAnted

    tu la,jgn sokong awal2,,kte ptot sokong yg dah akhir t,,haha

  10. Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

    alaa...sy org johor jgk tp sokong jozan.haha~ larikk~

Leave a Reply