Tak sempat..

Posted by mizzura on Tuesday, May 3, 2011. Filed under:


Cuti 3 hari ni teman balik kuale kangsor, sepupu kahwin. Penat dia sampai ke hari ini. Tak sempat nak habiskan weekend buat scheduled entry macam kebiasaan.

Email, facebook, blogwalking punnn tak sempat nak jenguk. Ada la, sikit-sikit update guna handphone tapi malas nak perabihkan kredit.

Oh, tak terlewat lagi kot nak wish SELAMAT HARI PEKERJA. Siapa yang wujudkan hari ni ye? Kenapa tak panjangkan sampai seminggu. Barulah betul-betul Hari Pekerja sebab boleh bercuti panjang sambil tak fikirkan pasal hal-hal kerja langsung. 

Pic Source here

Nanti, kita update sikit info pasal wedding sepupu yang quite menarik ni! Kat tepi swimming pool. Nantilah ye.. Info pasal OP yang korang bagi pun aku tak sempat nak study lagik. Daaaa :-D

2 Responses to Tak sempat..

  1. ~ NANA ~

    i pon bz sepanjang cuti 3 hari ni...hehehe

  2. CaDLyNN

    aku pon bz smpi tak sempat nk buat keje rumah ko bagi :(

Leave a Reply