Ada Anonymous komen pasal kain tunang

Kalau sesiapa pernah baca entri Review Majlis Tunang, perasan tak ada anonymous komen pasal kain tunang.




Oke, rupa-rupanya, aku tertinggal satu lagi penghargaan untuk orang yang penuh rasa kasih & sayang meredah kedai-kedai kain kat Bandung bulan 8 tahun lepas mencari kain untuk majlis tunang aku. Tak lain, tak bukan En Anon kat atas merangkap En Tunang shayerrr..hehehe..susah-susah suruh aku pikir nak kaler apa, padahal ikut konsep, aku nak sewa jer baju tunang.



Terima kasih sudi komen ye syg, ingatkan selama ni dok jadi pemerhati luar jer kat blog ini :-). Terima kasih jugak sebab belanja kain tu. Mmuah :-* (Oke si zura ni dah mula menggedik, jadi stop sampai sini aja, kang dia terlebih gedik lagi).


Ops nak cerita sikit pasal kain tunang haritu, memang kaler dia agak kontra, lining kuning warm + lace biru. Aku ingat taknak buat atas bawah lace, Nanti nampak cam meriah sangat. Kalau korang memang daring, boleh je try kaler-kaler kontra begini.



Since aku ni separa daring tapi tetap nak gorgeours *bajet*, maka aku belilah sikit chiffon (gambar kanan) kasi nampak lite sikit kaler kuning ni. Anyway thanks to mr fiancee. Alamak rupanya ada banyak lagi penghargaan aku belum ucapkan. Nanti-nantilah.. (Ni mesti case takut ada anon lain plak cakap,  tak say thanks pun sponsor tutt, tett..hehehe..takdelah). Nanti kita buat penghargaan untuk semua jugak :-)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

14 comments:

  1. bestnya ade sponsor..
    hai,salam kenal..b2b johor ^_^

    ReplyDelete
  2. dah aku agak anon tu sape..ekeke..
    awat pakai nama anon... :p

    ReplyDelete
  3. Pandai dia pilih,nice color. :-)

    ReplyDelete
  4. Kena bg penghargaan lebih lg ni zura untung2 dpt lebih lg... ahaks

    ReplyDelete
  5. zura..kabo kat encik Tunang..dengan Tunang sendiri tak terungkap kata-kata terima kasih sebab rasanya terima kasih tu macam tak cukup if nak compared dengan kesungguhannya..apa yang aku melalut ni hehehe..
    nice combination..kontras tu yang lagi cantik kan?

    ReplyDelete
  6. norinaomar: wah..kalau nak diluahkan...boleh jadi sayembara puisi nanti..panjang :-)

    ReplyDelete
  7. haahaa. alaa sweet gile encik tunang =D moga bahagia selalu ye ^^

    ReplyDelete
  8. cntek ;) dear shawl pon handmade ke? cantik la..

    ReplyDelete

Featured Slider