Ada Anonymous komen pasal kain tunang

Posted by mizzura on Thursday, May 12, 2011. Filed under: , ,

Kalau sesiapa pernah baca entri Review Majlis Tunang, perasan tak ada anonymous komen pasal kain tunang.




Oke, rupa-rupanya, aku tertinggal satu lagi penghargaan untuk orang yang penuh rasa kasih & sayang meredah kedai-kedai kain kat Bandung bulan 8 tahun lepas mencari kain untuk majlis tunang aku. Tak lain, tak bukan En Anon kat atas merangkap En Tunang shayerrr..hehehe..susah-susah suruh aku pikir nak kaler apa, padahal ikut konsep, aku nak sewa jer baju tunang.



Terima kasih sudi komen ye syg, ingatkan selama ni dok jadi pemerhati luar jer kat blog ini :-). Terima kasih jugak sebab belanja kain tu. Mmuah :-* (Oke si zura ni dah mula menggedik, jadi stop sampai sini aja, kang dia terlebih gedik lagi).


Ops nak cerita sikit pasal kain tunang haritu, memang kaler dia agak kontra, lining kuning warm + lace biru. Aku ingat taknak buat atas bawah lace, Nanti nampak cam meriah sangat. Kalau korang memang daring, boleh je try kaler-kaler kontra begini.



Since aku ni separa daring tapi tetap nak gorgeours *bajet*, maka aku belilah sikit chiffon (gambar kanan) kasi nampak lite sikit kaler kuning ni. Anyway thanks to mr fiancee. Alamak rupanya ada banyak lagi penghargaan aku belum ucapkan. Nanti-nantilah.. (Ni mesti case takut ada anon lain plak cakap,  tak say thanks pun sponsor tutt, tett..hehehe..takdelah). Nanti kita buat penghargaan untuk semua jugak :-)

12 Responses to Ada Anonymous komen pasal kain tunang

  1. nolyndila

    bestnya ade sponsor..
    hai,salam kenal..b2b johor ^_^

  2. CaDLyNN

    dah aku agak anon tu sape..ekeke..
    awat pakai nama anon... :p

  3. ~ NANA ~

    lawa weh :P

  4. Tihara

    Pandai dia pilih,nice color. :-)

  5. ♥ Kasut Pink ♥

    Kena bg penghargaan lebih lg ni zura untung2 dpt lebih lg... ahaks

  6. norinaomar

    zura..kabo kat encik Tunang..dengan Tunang sendiri tak terungkap kata-kata terima kasih sebab rasanya terima kasih tu macam tak cukup if nak compared dengan kesungguhannya..apa yang aku melalut ni hehehe..
    nice combination..kontras tu yang lagi cantik kan?

  7. mizzura

    norinaomar: wah..kalau nak diluahkan...boleh jadi sayembara puisi nanti..panjang :-)

  8. cik bunbun

    haahaa. alaa sweet gile encik tunang =D moga bahagia selalu ye ^^

  9. dilla salleh

    cntek ;) dear shawl pon handmade ke? cantik la..

  10. chenlina

    adidas outlet online
    cheap ugg boots
    north face jackets
    ed hardy
    chanel handbags
    canada goose uk
    replica watches
    pandora charms
    ralph lauren polo
    hollister kids
    chenlina20170113

  11. shengda xu

    kate spade purses
    coach outlet online
    louis vuitton outlet online
    ray ban sale
    coach outlet store
    adidas yeezy boost
    michael kors bags
    cheap nfl jerseys
    yeezy boost
    fred perry polo shirts
    xushengda0317

  12. aaa kitty20101122

    adidas superstar shoes
    kobe basketball shoes
    adidas gazelle
    michael kors outlet
    nike air max
    prada sunglasses
    nike huarache
    adidas yeezy boost
    louboutin shoes
    cheap basketball shoes

Leave a Reply