Terpaut pada lengan Lewis Hamilton

Posted by mizzura on Monday, April 11, 2011. Filed under:

Dari last-last week lagi ke sana sinun aku tengok promo GP Sale kan. Awat waktu sukan sekolah aku, ko-op tak buat sale? Mesti gembira bebudak asrama bershopping time tu. Kikikiki.


Actually, aku terpikir berapa ramai yang sanggup pergi Sepang Circuit tu..? Panas dowh. Aku pernah pergi sekali la.Itupun dapat sponsor dari Rakan Muda tengok F2 ke F3 ke Ctrl F pun tak pasti. Ala waktu student kan stok grab aja apa depan mata, janji pergi free & dapat duduk kat Grand Stand :-)






Kalau sekarang, kirim salam kot nak perabih duit berpanas ke sana, dalam kata jujurnya. Gua tak minat F1 dowh. Sampaikan waktu bergambar dengan mamat atas ni pun aku tak tau nama dia siapa. Waktu tu lah. Sekarang dah tau.huhuhu...


Nak tahu result Formula 1 GP Malaysia 2011 ? Blog ini ada info & mamat atas tu dapat no 7 aja ke? :-)

8 Responses to Terpaut pada lengan Lewis Hamilton

  1. Nur Hawa Mohd Zin

    heheh..macam betol je tu...terkezut kita

  2. ♥ Kasut Pink ♥

    zura, x minat jugak.. bising serabut kepala adalah rasanye..huhu

  3. mizzura

    Hawa..
    eh..betullah...kikiki..(takdelah tipu jer)

    kasut pink..
    tuler..panas...tak koser...

  4. Tihara

    zaman akk study dlu..sgt lama dulu..thn 2000..masa tu SIC tengah hot dgn grand prix..sanggup gi keje situ,unit catering je pun sbb nk tengok mende alah ni..tapi tempat tu mmg hot gila..gelap kulit ku..

  5. mizzura

    kak tihara..reason akak tu menariklah...lenkali saya nak kerja kat tempat2 high class jugakler..huhu....

  6. Tihara

    tak high class pun zura..dlm canopy jer..
    tp tu laa,time budak2 dulu mmg ske enjoy keje dgn ramai kwn2 yg spoting..

  7. CikLilyPutih

    dapat amik dgn patung pun jadi lah kan

  8. velasrizal

    abes la lps ni msti bf jeles

    Proton Satria Neo Supercharged 2011

Leave a Reply