Review Majlis Tunang

Posted by mizzura on Monday, April 25, 2011. Filed under:


Entry ditujukan sebagai tanda penghargaan kepada yang terlibat dalam merealisasikan majlis tunang haritu.

Dress - Designer Bhume Rizki & Farahman Capone from Hariz Zakwan Team

Mini Pelamin - Meenz Creation

Hantaran - Meenz Creation

MUA - Y from Meenz Creation
Layah & Bunga Tangan - Meenz Creation

Catering & Canopy - Suraya Katering

Boleh jugak terjah blog Fendy Amin ada promo 
untuk prewedding sekarang ni.

Door Gift - Muffin mama saya buat :-)
Nak order? 
Hubungi saya mazura_brennan@yahoo.com. (kecil-kecilan aja)


Thanks jugak untuk setelkahwin.com. 
Sebab menemukan aku dengan Meenz Creation. 


Thanks untuk tunangku yang bukak thread kat CG pasal designer baju tunang menemukan aku dengan Hariz Zakwan Team.

Mereka punya servis memang terbaik dan yang penting, catering tu, makanannye sedapppppp GILERR!

Kalau nak guna service diorang harga sangat boleh dirunding, cakap je tahu dari mazura, diorang tak tau pun aku berblog :-) hehe..

19 Responses to Review Majlis Tunang

  1. Fardahila Binti Omar

    cantiknya zura. maklum la akak pun suka warna biru :)

  2. norinaomar

    wah,,bajet beso ni zura..bila bigday awak?

  3. ~ NANA ~

    cantek sgt2...nmpk sweet gitu

  4. misslysaemilia

    aah. memang chantekk! pretty2! ;)

  5. Nurul Aziz

    cantekkk..tak penah terfikir theme biru boleh jadi cantik camni..cam boleh tiru je ni..heheh

  6. Aqma Nazri

    Akhirnya~ hehehe. ala nak reviw lagi. heheeh. tak sabar nak tgu nih. cepat zura. biru memang cantik kan. :)

  7. ♥ Kasut Pink ♥

    bertunang dah superb kawen mst lagi superb ni kan :)

  8. dilla salleh

    lawa nye baju awk!!! suke sgt! shawl pon cantek!

  9. Azira...Nozie...Kechik

    cantek..cantek....ari tuh ku tengok kat FB..hari ni kau tempek...makanan tuh mmg sedap jek ku tengok zura...hehehe

  10. gedek!

    Wah! Chomelnya!

  11. eDa

    Serious sangat gempaq okay zura! Weih ni taraf semi-kenduri kawen da nih! Perghhh...congrats lagi skali...ko dan biru mmg sejak azali takleh dipisahkan...hehehe

  12. tqahmisdar

    cantiknye! suke2!. =)

  13. Anonymous

    xckap pn fabric sapa beli..... :'(

  14. Cik Puan Mimi

    cantik~~

  15. nia

    simple yang teramatlah gojes !

  16. fazlien

    hi dear...

    nikmatnye muke ms tutup mt 2..hheee.btw i'm new in b2b world.do support and follow me..i do follow u..=D

    http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

  17. Eida Manaf

    baju 2 awk pnye ke?heee...nk sewa boleh?

  18. mizzura

    salam eida manaf..iye baju sendiri..boleh sewa...bagi email utk detail :-)

  19. chenlina

    louis vuitton handbags
    adidas yeezy 350
    ray-ban sunglasses
    moncler jackets
    coach outlet
    mbt shoes
    christian louboutin pas cher
    gucci shoes
    gucci outlet
    longchamp outlet
    chenlina20170114

Leave a Reply