Review Majlis Tunang


Entry ditujukan sebagai tanda penghargaan kepada yang terlibat dalam merealisasikan majlis tunang haritu.

Dress - Designer Bhume Rizki & Farahman Capone from Hariz Zakwan Team

Mini Pelamin - Meenz Creation

Hantaran - Meenz Creation

MUA - Y from Meenz Creation
Layah & Bunga Tangan - Meenz Creation

Catering & Canopy - Suraya Katering

Photography - Fendy Amin Photography
Boleh jugak terjah blog Fendy Amin ada promo 
untuk prewedding sekarang ni.

Door Gift - Muffin mama saya buat :-)
Nak order? 
Hubungi saya mazura_brennan@yahoo.com. (kecil-kecilan aja)


Thanks jugak untuk setelkahwin.com. 
Sebab menemukan aku dengan Meenz Creation. 


Thanks untuk tunangku yang bukak thread kat CG pasal designer baju tunang menemukan aku dengan Hariz Zakwan Team.

Mereka punya servis memang terbaik dan yang penting, catering tu, makanannye sedapppppp GILERR!

Kalau nak guna service diorang harga sangat boleh dirunding, cakap je tahu dari mazura, diorang tak tau pun aku berblog :-) hehe..

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

26 comments:

  1. cantiknya zura. maklum la akak pun suka warna biru :)

    ReplyDelete
  2. wah,,bajet beso ni zura..bila bigday awak?

    ReplyDelete
  3. cantekkk..tak penah terfikir theme biru boleh jadi cantik camni..cam boleh tiru je ni..heheh

    ReplyDelete
  4. Akhirnya~ hehehe. ala nak reviw lagi. heheeh. tak sabar nak tgu nih. cepat zura. biru memang cantik kan. :)

    ReplyDelete
  5. bertunang dah superb kawen mst lagi superb ni kan :)

    ReplyDelete
  6. lawa nye baju awk!!! suke sgt! shawl pon cantek!

    ReplyDelete
  7. cantek..cantek....ari tuh ku tengok kat FB..hari ni kau tempek...makanan tuh mmg sedap jek ku tengok zura...hehehe

    ReplyDelete
  8. Serious sangat gempaq okay zura! Weih ni taraf semi-kenduri kawen da nih! Perghhh...congrats lagi skali...ko dan biru mmg sejak azali takleh dipisahkan...hehehe

    ReplyDelete
  9. xckap pn fabric sapa beli..... :'(

    ReplyDelete
  10. simple yang teramatlah gojes !

    ReplyDelete
  11. hi dear...

    nikmatnye muke ms tutup mt 2..hheee.btw i'm new in b2b world.do support and follow me..i do follow u..=D

    http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. baju 2 awk pnye ke?heee...nk sewa boleh?

    ReplyDelete
  13. salam eida manaf..iye baju sendiri..boleh sewa...bagi email utk detail :-)

    ReplyDelete

Featured Slider