Peringatan B2B, Wanita, Lelaki Mahupun Sesiapa.

Posted by mizzura on Thursday, April 7, 2011. Filed under:

Kalau tak clear sangat, harap maaflah yer.
Setting template ni tak lebar sangat.
Ni paste dari email, ada masuk paper kot (nampak sangat tak baca).
Anyway, risaulah dengan kejadian macam ni.
Hati-hati semua!!



6 Responses to Peringatan B2B, Wanita, Lelaki Mahupun Sesiapa.

  1. Nur Hawa Mohd Zin

    salam kak...
    bahaya je bace...pernah dengar gak pasal kes ni sebelum ni..ish dah la balik kerja guna pengangkutan awam...takot la..sebab tak da musuh tiba2 jer ada orang sengaja buat macam tu...ish

  2. Tihara

    tk dekeje ke diorang ni..jauhkanlah musibah macam ni..risau

  3. CaDLyNN

    email dari aku kan...:p

    sebarkan..bahaya beb..jgn jalan sorg2..
    takyah nak jimat minyak dengan tutup aircond dan bukak tingkap kereta, kunci kereta pas masuk...

    beringatlah sebelum terkene..

  4. Bella Enveeus

    Hi.. Dropping by here..

    Ya, perkara ni dah berlaku few weeks ago n dah masuk newspaper pun. Teruk, terutamanya yang kena anak2 di sekolah tu. Such a traumatic incident,esp for the children tu :(

  5. mizzura

    hawa: guna public transport not only take care orang2 simbah2 ni..tapi kena hati2 terhadap pencopet, peragut, flasher, peraba etc...mereka pun bahay jugak...

  6. mizzura

    kak tiha:
    mmg sangat risau..

    lynn:
    eh aku dapat dari kak alisma..huhuh..

Leave a Reply