The Only Birthday Present From Nuffnang/TGV

Posted by mizzura on Saturday, April 9, 2011. Filed under: ,



Maybe....




Itupun tak terambil gara-gara Wordless Week. Siap berangan nak pergi office Nuffnang dengan Cadlynn. Sigh!. End up, tak terpergi pasal buzy(bajet).


On the 30th tu call Nuffnang dan dia cakap "boleh lagi amik 31st March tapi kena tengok movie tu pun on that day lah". What..?? Takde masa aku lagi-lagi on 2nd April is my e-day. 


Terpaksa kulepaskan hadiah itu. 


Nuffnang & TGV, jangan serik bagi hadiah lagi ye. Thanks so much for the Birthday Surprise. (Menangis dalam hati)

7 Responses to The Only Birthday Present From Nuffnang/TGV

  1. hana yoriee

    alahai...huhu..kalo hana mesti meroyan dah..sbb hantu movie..hahaha..takpe2, eday lagi penting! =)

  2. Tihara

    best nye..tp nak wat cane dah bz...huhu

  3. Bella Enveeus

    aww ure lucky.. takpe la, lengkali boleh menang lain pulak from nuffnang.. :)

  4. NICK IRFAN

    dpt hadiah dari nuff! wah!

  5. CaDLyNN

    lepas peluang aku nk pi office NN...muahaha..

  6. gedek!

    Tanya la NN... boleh tukar dengan kek, tak...?

  7. Intan Shafinaz

    nape tak kasik je kat cik intan nie .. tak leh eh

Leave a Reply