Officially bergelar B2B

Posted by mizzura on Monday, April 18, 2011. Filed under:

Actually dah pas 2 weeks, tapi saja nak buat official launch. Takut pembaca sebelum ni terkejut beruk dengan perubahan drastik dalam blog ni. Tetiba dok citer pasal kahwin je kan.Yang pasti kepala sudah weng.


Tema, konsep, bajet, jemputan..Semuanya punnnnnn tak dipikirkan lagi. (Sponsor you r welcome*wink*) Kira-kira adalah tak sampai setengah tahun untuk projek wedding aku ni. Cepatnya masa berlalu.

Aku sudah kena sawan. Kena rasuk dengan Bridezilla..

Pic Source


Bride to Be..Tolonggggggg gue....!!!


8 Responses to Officially bergelar B2B

  1. Tihara

    mmg betul cepat masa berlalu..
    wehh..jgn jadi gozilla :)

  2. ♥ Kasut Pink ♥

    welcome... welcome.. Bile jd B2B otomatik isi kandungan blog akan bertukar. pecayalah!

  3. norinaomar

    hihiiii..tarik napas..hembus..tarikkk..hembus..
    mizzura..u list down all the main things first..B2B bloggers sangat ramai n they are willing to help you!emel saja,sure diorang reply..

  4. gedek!

    Bride to Be?

    Owh... Fasa ni banyak dugaan ni... selalu berselisih faham... Maklom la masjid bakal di bina... syaitan sure kerja keras waktu ni...

    :)

  5. Wawa Yusoff

    xpe...sabar2.. tenang... just go with the flow and buat semuanya pelan2.. insyaallah ramai blogger bride to be yg akan membantu.. :)

  6. ~ NANA ~

    welcome to da club!!! hihi

    feel free to exchange link okey :)

    ramai blogger b2b yg blh dijadikan rujukan :)

  7. mizzura

    thanks semua..yeahhhh ramai nak tolong..toceh..toceh... :-D

  8. Unknown

    ed hardy clothing
    redskins jerseys
    michael kors handbags
    coach outlet store
    hugo boss
    instyler max
    michael kors handbags
    nike trainers
    fitflops
    lebron shoes

Leave a Reply