Officially bergelar B2B

Actually dah pas 2 weeks, tapi saja nak buat official launch. Takut pembaca sebelum ni terkejut beruk dengan perubahan drastik dalam blog ni. Tetiba dok citer pasal kahwin je kan.Yang pasti kepala sudah weng.


Tema, konsep, bajet, jemputan..Semuanya punnnnnn tak dipikirkan lagi. (Sponsor you r welcome*wink*) Kira-kira adalah tak sampai setengah tahun untuk projek wedding aku ni. Cepatnya masa berlalu.

Aku sudah kena sawan. Kena rasuk dengan Bridezilla..

Pic Source


Bride to Be..Tolonggggggg gue....!!!


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. mmg betul cepat masa berlalu..
    wehh..jgn jadi gozilla :)

    ReplyDelete
  2. welcome... welcome.. Bile jd B2B otomatik isi kandungan blog akan bertukar. pecayalah!

    ReplyDelete
  3. hihiiii..tarik napas..hembus..tarikkk..hembus..
    mizzura..u list down all the main things first..B2B bloggers sangat ramai n they are willing to help you!emel saja,sure diorang reply..

    ReplyDelete
  4. Bride to Be?

    Owh... Fasa ni banyak dugaan ni... selalu berselisih faham... Maklom la masjid bakal di bina... syaitan sure kerja keras waktu ni...

    :)

    ReplyDelete
  5. xpe...sabar2.. tenang... just go with the flow and buat semuanya pelan2.. insyaallah ramai blogger bride to be yg akan membantu.. :)

    ReplyDelete
  6. welcome to da club!!! hihi

    feel free to exchange link okey :)

    ramai blogger b2b yg blh dijadikan rujukan :)

    ReplyDelete
  7. thanks semua..yeahhhh ramai nak tolong..toceh..toceh... :-D

    ReplyDelete

Featured Slider