Malay Wedding Ekspo @ Mid Valley

Posted by mizzura on Friday, April 8, 2011. Filed under:

Jom serbuuuuuu....!!!
Chup..chup...untuk Malay Wedding kena pergi Hall 2 kat Mid Valley. Pasal Hall 1 tu Indian Wedding. Tapi kalau rasa nak combine supaya grand ala-ala perkahwinan Aishwarya Rai takde masalah masuk dua-dua hall tu..kannnnn?

Tarikh: 7 - 10 April 2011
Masa: 10pagi - 10 malam (sempatlah today!)
Tempat: Dewan 2, Pusat Pameran Mid Valley,
Aras 3, Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur, Malaysia.



Photo Source : Malay Wedding Ekspo

Untuk list pempamer waktu ekspo nanti, kamu klik je ke link ini. Antaranya lah seperti Alinas, Rins Suzana etc. Bestnye pergi ekspo ni selain dari offer-offer berkenaan wedding ialah sebagai pusat inspirasi untuk wedding kita..ahaks (cakaplah nak curi idea..ooopppsss). Takdelah sekadar nak cari idea-idea terkini jer :-)

Jom!

3 Responses to Malay Wedding Ekspo @ Mid Valley

  1. ♥ Kasut Pink ♥

    Alamak, minggu ni dah penuh dgn xtvt tak dpt le menyibukkan diri ke sane.. Klu zura pegi nnt kongsi eh kat cni..

  2. Tihara

    best gak tu g cuci mata cari inspirasi

  3. Unknown

    atlanta falcons jersey
    miami dolphins jerseys
    abercrombie and fitch kids
    chaussure louboutin
    los angeles clippers jerseys
    yeezy boost 350
    oklahoma city thunder jerseys
    coach
    boston celtics
    ecco shoes outlet

Leave a Reply