Malay Wedding Ekspo @ Mid Valley

Posted by mizzura on Friday, April 8, 2011. Filed under:

Jom serbuuuuuu....!!!
Chup..chup...untuk Malay Wedding kena pergi Hall 2 kat Mid Valley. Pasal Hall 1 tu Indian Wedding. Tapi kalau rasa nak combine supaya grand ala-ala perkahwinan Aishwarya Rai takde masalah masuk dua-dua hall tu..kannnnn?

Tarikh: 7 - 10 April 2011
Masa: 10pagi - 10 malam (sempatlah today!)
Tempat: Dewan 2, Pusat Pameran Mid Valley,
Aras 3, Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur, Malaysia.



Photo Source : Malay Wedding Ekspo

Untuk list pempamer waktu ekspo nanti, kamu klik je ke link ini. Antaranya lah seperti Alinas, Rins Suzana etc. Bestnye pergi ekspo ni selain dari offer-offer berkenaan wedding ialah sebagai pusat inspirasi untuk wedding kita..ahaks (cakaplah nak curi idea..ooopppsss). Takdelah sekadar nak cari idea-idea terkini jer :-)

Jom!

2 Responses to Malay Wedding Ekspo @ Mid Valley

  1. ♥ Kasut Pink ♥

    Alamak, minggu ni dah penuh dgn xtvt tak dpt le menyibukkan diri ke sane.. Klu zura pegi nnt kongsi eh kat cni..

  2. Tihara

    best gak tu g cuci mata cari inspirasi

Leave a Reply