Maharaja Lawak - I vote for..

Posted by mizzura on Tuesday, April 26, 2011. Filed under:

NABILLLLL!!!!!

Paling suka waktu dia buat muzikal guna lalat tu. Kreatif gila babeng! Yang minggu keempat pun best jugak. Cuma bila tengok ulangan balik ada dua perkataan Astro dah cencored. So Nabil, lawak kau memang genuine. Weird bak kata Mamat Khalid.

Pics source here

Asalnya, aku suka gabungan Jozan. Kalau tengok RL tetiap musim hanyalah kerana nak tengok diorang. Bukannya nak tengok peserta RL. Bukanlah nak kata Jozan tak best, tapi Jozan ni gabungan 2 pelawak, maka haruslah best kan. Sedangkan Nabil solang-solang ma.. Apapun lawak Jozan minggu keempat memang satu tamparan untuk pelawak-pelawak lain. Tak sabar nak tengok next week punya!

Pics source here

Jambu, memang lawak dengan aksi-aksi tapi pengisian lawak takde. Teringat komen Aziz M Osman waktu final RL Musim 1 dan itu yang aku pikirkan tentang lawak mereka ini. Korang tau ke yang mana?

Pics source here

The rest, okay, suam-suam kuku pun ada gak. Ada yang masih di takuk lama. Lebih teruk dari peserta RL musim baru ni pun ada (tak semua lah..pandangan aku je. tak sama ngan korang). Waktu aku taip ni, mama aku dok ulang-ulang tengok ML ni. Suka bebenor dia.

Pics source here

So aku vote untuk Nabil, Jozan, Sepah untuk berada dalam top three untuk bergelar MAHARAJA LAWAK yang bakal membawa pulang berkeping-keping Ringgit Malaysia. Apa-apa pun ni baru minggu keempat, manatau ada kejutan lagi best ke dari pelawak lain :-D

11 Responses to Maharaja Lawak - I vote for..

  1. ika~~

    suka sepah!!!
    bukan sekali,bukan 2kali,tapi dah byk kali terjadiii!hahaha

  2. Azira...Nozie...Kechik

    hahaha...aku vote jozan, nabil, sepah...terbaekkkk!

    Tapi Nabil nyer lawak selalu "out of the box"...

  3. CaDLyNN

    aku pon suke jozan, nabil n sepah..tapi suke jugak jambu dengan balas...yg len kureng~

  4. ♥ Kasut Pink ♥

    yes, ketiga mereka pon adalah pilihan say! kite mesti pilih! eh chup, bile nak buat undi keluar? nak undi for amirlah. hakhak

  5. Kian Fai

    owh so this is Maharaja Lawak? had been hearing my friend talk about this =P

  6. sya

    eh jambu best gak tau...
    'bapak ku pulang dri kota'...smbl wat muka comel hahaha...

    lawak nk ma**us
    hilang stress...slalu lyn kt u-tube

  7. Muhammad Helmi

    sepah pon terbaik juga...
    Jemput Datang Ke Blog Saya

  8. C.M.A @ CikMoonAdnan

    suka nabil..jozan,sepah & jambu..hehehe..
    kenapa ada yg suka lawak amir ye? huhu.. xlawak.

  9. Nadzirah

    lawak nabil memang first class.. jujur & happening. dahla sorang2 atas pentas. kan? jozan mcm dah bosan sebab hari2 pun ade muncul kat tv. sampaikan org tgk RL sebab nk tgk diorang. hihi.. wait n c. tp sepah best jugak.

  10. titan

    emm..aku suka nabil, sepah, jozan dan jambu. Lawak memang hidup.

  11. mizzura

    tak sabar tunggu ML silent comedy esok :-D

Leave a Reply