Lasagne Sedap di The Teapot Deli


Lammmmmaaaaa tak buat cerita pasal tempat mengunyah. Okeh tanpa membuang masa, moh kita ke SACC Mall. Nak pekena Lasagne yang pada pandangan aku sedap! Tak muak sangat macam sesetengah tempat. Even Pizza Hut & Secret Recipe pun muak kot sebab cheese nye.

.:: Anak dara tunjuk skill tuang air ::.

Haritu aku pekena dengan one of my favourite tea - Camomile tea. Sangat relax bila dapat pekena teh ni.



Kawan aku pekena fries. Tapi friesnya dah macam terlebih goreng la..Garing sangat. Sini berkonsep kafe ala-ala english gitu dan owner nye, Puan Zakiah (019-2773043). Suka tengok deco dia, simple, clean & nice.




Tak semestinya makanan western je ada, kuih muih tempatan pun ada. Tempat ni sesuai untuk lepak-lepak minum petang, breakfast, nak alas perut sementara makan heavy meal & etc. Apa-apa pun, i sukeee nyahhh...




Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

Featured Slider