Lasagne Sedap di The Teapot Deli

Posted by mizzura on Friday, April 22, 2011. Filed under:


Lammmmmaaaaa tak buat cerita pasal tempat mengunyah. Okeh tanpa membuang masa, moh kita ke SACC Mall. Nak pekena Lasagne yang pada pandangan aku sedap! Tak muak sangat macam sesetengah tempat. Even Pizza Hut & Secret Recipe pun muak kot sebab cheese nye.

.:: Anak dara tunjuk skill tuang air ::.

Haritu aku pekena dengan one of my favourite tea - Camomile tea. Sangat relax bila dapat pekena teh ni.



Kawan aku pekena fries. Tapi friesnya dah macam terlebih goreng la..Garing sangat. Sini berkonsep kafe ala-ala english gitu dan owner nye, Puan Zakiah (019-2773043). Suka tengok deco dia, simple, clean & nice.




Tak semestinya makanan western je ada, kuih muih tempatan pun ada. Tempat ni sesuai untuk lepak-lepak minum petang, breakfast, nak alas perut sementara makan heavy meal & etc. Apa-apa pun, i sukeee nyahhh...




5 Responses to Lasagne Sedap di The Teapot Deli

  1. AnnaYJia

    mmmm ~~~ It looks so YUMMEH ! I feel hungry already XD

  2. ~ NANA ~

    waaa i dah la suka mkn! sgt terliur okey

  3. Nur Hawa Mohd Zin

    wah...menu diet ke? tapi nice la view restoren tu :)

  4. Nava.K

    Is this the one at SS2? This place has been existing for so long and very popular for their cakes.

  5. shengda xu

    ralph lauren sale
    celine handbags
    true religion jeans outlet
    birkenstock uk
    longchamp outlet store
    fitflops
    discount oakley sunglasses
    burberry outlet online
    air max shoes
    michael kors handbags
    xushengda0317

Leave a Reply